Sayfa 716/1223 İlkİlk ... 2166166667067147157167177187267668161216 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Ben diyeceğimi dedim

Sen de anlatacağını anla

ve daha önce de dediğim.gibi benimle muhatap olma

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Endeksin 2001-2008-2017 temaslı trendi kırması büyük bir olay teknik açıdan. Artık buradan kalksa trend içine atsa bile tekrar geri gelecek mevcut dibinden aşağı salacak. O trend artık çöp oldu. Vob ne yaparsa yapsın o hoya gelecek artık kaçarı yok. Orada bakacağız artık dip çalışması mı yapacak yoksa delip geçecek mi.
    Senin kişisel fikrin ne,nasıl bi yol izleyecek?

üzülme fazla.. hayal kırıklığını anlamamak mümkün mü?

yıllarca yalanlara inanmışsın..

biz senin kandırılmış, aldatılmış olduğunu biliyoruz. seninde "kandırılma hakkın" var, mazeret olarak.. biat ettiklerin defalarca kandırılmış, aldatılmış.. tabiri caizse dunya uzeirnde herkes tarafından kandırılmış, aldatılmışlar.. senin aldatılman kandırılmış olman şaşırtıcı olmaz.. koyver içindeki kompleksi.. gerçekleri hisset, özgürleşeceksin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Sana demedim

Şimdi yiyeceksin lafı ondan sonra da

yönetiiiiiiim
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bana dediğin için yazmadım..

teşhiste bulunduk.. iyileşmen için ..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    masallah burdakılerın parası hıc bıtmıyor hep kazanıo..........50 bın olan 100bın kaybettı vobda al sana kaldırac
    Bitmez kardaş
    borsa 80 den 120'ye giderken Tayyip borsayı yükseltiyor, fonları devreye soktu, kem küm...Veryansın ediyorlardı.

Şimdi de düşüyor 80'e 8 kalmış yine veryansın battık bittik..Yine veryansın....Lak lak lak leylekler gibi...

Bakınız teknik analizi ve ELLIOT'u küçümsemeyin.

Temel analizle birlikte değerlendirildiğinde piyasayı okumak kolaylaşıyor.

Bundan 14 ay önce ve bu grafikleri verdiğimde econfin nickli bankacı arkadaşla tartışmıştık.

Bir bankada çalışıyor ve kredili hisse alıp satıyordu.

Şimdi kendisi kayıplara karıştı.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Faiz konusunda ise AKTİF TAHVİL grafiğinde 12 hazırlık dalgası oluştu.

12'deki direnç kırıldığı zaman 3. dalgalar başlayacak.

Küçük çanak hedefi 25'tir. Düşük faiz dönemi bitti, bunu (özellikle bankacılara söylüyorum) kafanıza sokun.

Bu faizlerin artma aşamasında bankalar nasıl kar yapacak izleyip göreceğiz.

DUHUL : 1999

8.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Senin kişisel fikrin ne,nasıl bi yol izleyecek?
    Ağam çok hızlı ve sert bir tepki gelecek. Bunun son kalesi 1500 hodur. Tepki derken bunun çoğunluğu pynin short ve hisselerdeki açık pozisyonları kapamasıdır zaten. Mal alma pek yoktur orada. Yeterli marj oluşunca basar kar al yapar. Ama net bir yer söyleyemem bilmiyorum. Medyumluk olur.

Tabiki şahsi görüştür bunlar. Vadeli pozisyonlarda geceye pozda girmemenin ve stoplossa kesinlikle uymanın en net zamanları.

Sayfa 716/1223 İlkİlk ... 2166166667067147157167177187267668161216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •