Ben diyeceğimi dedim
Sen de anlatacağını anla
ve daha önce de dediğim.gibi benimle muhatap olma
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben diyeceğimi dedim
Sen de anlatacağını anla
ve daha önce de dediğim.gibi benimle muhatap olma
üzülme fazla.. hayal kırıklığını anlamamak mümkün mü?
yıllarca yalanlara inanmışsın..
biz senin kandırılmış, aldatılmış olduğunu biliyoruz. seninde "kandırılma hakkın" var, mazeret olarak.. biat ettiklerin defalarca kandırılmış, aldatılmış.. tabiri caizse dunya uzeirnde herkes tarafından kandırılmış, aldatılmışlar.. senin aldatılman kandırılmış olman şaşırtıcı olmaz.. koyver içindeki kompleksi.. gerçekleri hisset, özgürleşeceksin..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Sana demedim
Şimdi yiyeceksin lafı ondan sonra da
yönetiiiiiiim![]()
bana dediğin için yazmadım..
teşhiste bulunduk.. iyileşmen için ..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bakınız teknik analizi ve ELLIOT'u küçümsemeyin.
Temel analizle birlikte değerlendirildiğinde piyasayı okumak kolaylaşıyor.
Bundan 14 ay önce ve bu grafikleri verdiğimde econfin nickli bankacı arkadaşla tartışmıştık.
Bir bankada çalışıyor ve kredili hisse alıp satıyordu.
Şimdi kendisi kayıplara karıştı.
DUHUL : 1999
Ağam çok hızlı ve sert bir tepki gelecek. Bunun son kalesi 1500 hodur. Tepki derken bunun çoğunluğu pynin short ve hisselerdeki açık pozisyonları kapamasıdır zaten. Mal alma pek yoktur orada. Yeterli marj oluşunca basar kar al yapar. Ama net bir yer söyleyemem bilmiyorum. Medyumluk olur.
Tabiki şahsi görüştür bunlar. Vadeli pozisyonlarda geceye pozda girmemenin ve stoplossa kesinlikle uymanın en net zamanları.
Yer İmleri