Sayfa 717/1011 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    SASA devre keser tabi kağıda yanasılmaz dedik 2 hafta önce beklentim 80 ler ) ytd
    alıcı tarafında hiç kimse olmadıgı için ufak lotlarla %5 eksi yapabiliyor...

ing 40,000 lot mal satmış durum bu halde...

demek 400,000 satsalar tabanı öpecek...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Takdir ve tebriklerimi sunuyorum güzel kardeşim.

Ülkede fakirlik var deyince nüfusun tamamının sürünmesi gerektiğini anlıyor bazı forumdaş ve paydaşlar!
    nankörlük etmeyin döner sırasına giriyor insanlar...

ehonomi cohhh iyi o yüzden
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    SASA devre keser tabi kağıda yanasılmaz dedik 2 hafta önce beklentim 80 ler ) ytd
    bu senedi 8 inci ayda kuşlu sitede analiz ettim ama almadım pişman değilim
    SASA içinde o zamanlar düşüş olacağına inanamıştım

4. döner sırası fakirlikten değil lezzetten dolayı girilen bir SIRADIR sokak kültürü olan bilir en ucvuz dönerde sıra olmaz en kaliteli lezzetlide ise olur hatta 2 metrelik döner keser bazı markalar istanbulda..

bereket döner mi enbey mi tercih ederseniz ,bayramoğlu döner lezzetlidir, bursa kebap evi de kalitesi iyidir mercanda sebil dönerci vardır, hacı osmanın yeri tam bir efsanedir bir ara süperdi,

hacı osmandan , yeriniz istanbul içi veya dışıysa bursa kebaptan döner yemeyen döneri bilmeyendir zaten ..

5. Karakemal dün attığın ortaya oltayı inceden goy goy da yapmışın bak millet çıkaramıyor kuyudan.
    Senin halin vaktin yerinde ona göre giyinip ona göre takılıyorsun , gittiğin yerlerdekilerde senin gibi olunca ne açlığı nede insanların çaresizliğini göremiyorsun.Akıllı adamsın yalnız para biraz kalp gözünü kapamış gibi ne dersin , şu ortamı bile normal miş gibi anlatıyorsun zaman zaman , bak ben arada yaparım sende yap arada git bir bakım evine ne hikayeler var dinle, arada git onkoloji bölümüne , arada git çaresizliğin olduğu mahallelere hele bir çocuğun annesine aldırmak istediği şeyi alamadığı zaman Annenin ve çocuğun gözlerindeki o buhu bakışları gör yani sen yanlış yerlerde geziyorsun Kemal , bak bunları yapmıyorsanız arada yapın gördüklerimden sonra şuanda bile yazarken gözlerim dolarak yazıyorum kalp gözünüzü açık tutun hiç birimiz ne olacağımızı bilmiyoruz istediğiniz kadar paranız olsun..
    selametle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SPOT da Y/F ve BofA satış tarafında, Garanti Yatırım aldıklarını yedirebilecek mi bakalım,

BofA bugün KOZAL DOAS KRDMD İSCTR PGSUS alıp THYAO PETKM SİSE ASELS TCELL satıyor,

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ekonomi bilinmeyince gelir dağılımının çayırda yetişen bir mantar türü sanılması normal tabi. Ulan oğlum bu memleketin okullarında açlıktan ağlayan çocuklar var. Utanması olanın 7 göbek sülalesine yeter.
    kusura bakmayın alper kardeş, cahil cühela arkadaşlar bi kendini bilmezlik etmiş, 2 tane hacivat sakallı dar pantolonlu oğlan döner yedi diye, türkiye ekonomisinin haşa daha iyiye gittiği yahut ahalinin yaşam şartlarının bi iyileşme olabileceğini ima etmesi gibi hadsiz laflar etmişler, cahillik işte.. bu cehalet bu ekonomi bilmezlik karşısında derin bir utanca kapıldım, inşallah af buyurursunuz, cehapeli arkadaşlara iletseniz bu mesajımı, affetmek büyüklüktür.. cehapeli arkadaşlar malum modern, çağdaş, aydınlık, okumuş etmiş bi kitle olduğu için muhakkak ki malum partinin kıllı bacaklı bidon kafalı destekçilerinden çok daha ayrı müstesna bi yerdedirler, haşa canlarını sıkmak istemem zira tek adam diktatörlüğü dolar kurunu aylardır faşist bi baskı altında tuttuğu için canları zaten sıkkın, rica etsem özürlerimi iletin kendilerine

sizden de ricam, ekonomi biliyorsunuz ya, biz forumdaki fanileri de mahrum bırakmayın engin ekonomi bilginizden, bahşedin biraz.. gerçek enflasyn kaçtır mesela, enagçı aslanlar yüzde 230 falan diyor ama ben daha yüksek en az yüzde 369 olduğunu düşünüyorum, siz daha iyi bilirsiniz cehapeli olarak enflasyon en az kaç olunca avrupa birliği türk hükümetini otomatikman düşürme yetkisine sahip ?

Sayfa 717/1011 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •