Sayfa 718/774 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768 ... SonSon
Arama sonucu : 6187 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Kaydilestirme mutlak satacağı anlamı taşımaz.
    Ayrıca gerek vesbe gerekse vestelide özel emirle satıyor.
    Sagliklar
    Kaydileştirdiyse muhakkak satar patron ama borsa dışı özel emirle olur.

Spotu etkilemez ancak şirketin temettü beklentisini düşürür bu satışlar

Ben bu kapı gördükten sonra 1/3 azalttım Vesteli, patronun bu her seferinde giden kağıda taş koymasından gına geldi artık. Bu yüzden Vestelde fazla beklentiye girmekten vazgeçtim, benim gözümde İhlas hissesinden farkı kalmadı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Bursa/İzmir
    Gönderi
    5,730
    Merhaba Bist Yatırımcıları,

Yeni Bist100 günlük kapanış tahmin başlığı açtık.

Yıl kapanış tahmin anketine buyrun lütfen.

Ayrıca Bist100 kapanışını
    Günlük
    Haftalık
    Aylık
    Yıl sonu

Şampiyonlarını izlemek ve şampiyonaya katılmaya davetlisiniz.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post6208729

Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku

Ben bu kapı gördükten sonra 1/3 azalttım Vesteli, patronun bu her seferinde giden kağıda taş koymasından gına geldi artık. Bu yüzden Vestelde fazla beklentiye girmekten vazgeçtim, benim gözümde İhlas hissesinden farkı kalmadı.

Tam terside olabilir , özel emirle ile alacak nitelikli yatırımcı düzenli temettü garantisi de istemiş olabilir!

Rakam tam anlaşma kokuyor zaten , neden 10 milyon değilde 9.5 milyon mesela!

haftalıkları güzel bir görüntü veriyor.. günlükler hafif gevşeme isteğinde.. 48.80 - 45.70 destekleri mevcut.. haftalıklar ben giderim derse günlüklerin itiraz lüksü yok gibi.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku

Tabiki azaltma yapmak sizin tercihiniz haberi herkes farklı algılar.
    Ancak hisse çok sağlam duruyor vede togg halka arzı ve maden sahası için umitvarim.
    Vestel vesbe yüzde 80 civarı sahibi olduğu gerçeği ortada iken benim için Vestel tercihidir.
    Hisseyi satması ilk planda olumsuz algilansada güçlü durmaya devam etti.
    Yt.tv.degildir.
    Sagliklar

7.  Alıntı Originally Posted by KADRAJ Yazıyı Oku
    2023 altın yıl olur. Bilanço kötü gelecekti zaten. Kisa vadeli negatif yansisa da belki 30'lara düşse bile geri cekilmeler alim fırsatıdır. 2022 beklentinin alınacağı yıldır. Seneye bir çok hisse bu yılı geçmeye çalışırken net kar anlaminda Vestel kendi baz etkisiyle ciddi bilancolar açıklayacak. 2023 uyanış yılı olacak. Temennim bu yönde. Portföyümde oranını yukseltecem. Şimdi bir kaç gün düşerse fırsat olarak görürüm. Şirketin yatırımlarına inanıyorum. Al sat icin değil 7 doları görmek için bekliyorum. Zamanim var. Param da var malım da var. Nereye giderse takibimde.
    Yukarı giderse malım var, aşağı giderse param. 2023'teki aksiyonu bekleyecek sabrım da var. Hodrimeydan.

Alıntı Originally Posted by KADRAJ Yazıyı Oku
    Yukarı giderse malım var, aşağı giderse param. 2023'teki aksiyonu bekleyecek sabrım da var. Hodrimeydan.
    Hocam bu baz etkisi ile bilanço nasıl iyi gelecek , başka hangi hikayeler bekliyorsunuz

Sayfa 718/774 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •