Sayfa 72/429 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 3426 madde; 569 - 576 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. 1.60 da eski forumda 1.70 bu forumun ilk sayfalarinda yazarken nerdeydiniz de. 4 tl den 5 tl den hisse alirsiniz. Muzo. Kardes sen 2.81 satinca kar cebe yakisir hayirli olsun dedik simdi 4.65 den aldim diyorsun. Sonradan neden aldin. Daha cok kazanmak icinmi yoksa oylesinemi yaziyorsun

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

2. Yazılanlara bakınca kücük yatırımcının neden kaydettiği belli yeni girenler için en iyisi bist 30 kagıdı temettü veren acık sularda yüzmeyin boğulursunuz

3. Bende hisse yok oncelikle.brut takasta hacim cok duser.zaten bu kagidin eder yeri 1.70 ler.brut yemese bile oraya geri gelcekti hizla.yuksek ihtimal 3 gun pespese taban yiyecek.son tabanda 1.58 ile 1.70 arasi islem gorecegini tahmin ediyorum.Allah yardimciniz olsun.isiniz zor.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. yanlış oldu.

5. 1;70 geldikten sonra ky korumak icin brut takas ne oluyo..kimi koriyorsun bu fiyattan..sirket sahibini mi ky mi korunuyor..bi tekmede burut takasla vuruluyor..adi ky korumak oluyo..bu nasil istir..

6. Adam satacagini satti alacagini aldi..aman ky koruyum mu? Simdi bu..

atı alan üsküdarı geçsin sonra vur abalıya yazık günah şu 1 kaç gösteriyorki tahtalar kumar olmuş

8. Arkadaslar brut takasi bilmiyosunuz neden aliyosunuz ki.boyle durmadan yukselen hissede bunun olacagi belliydi.spk nerde diye sormayin.brut takasa giren hisselerin hepsinde tavan tavan giderken degil taban taban giderken bu uygulama olur.
    Ha simdi ne olacak?
    Zaten aciklama var.kolay kolay alim satim olmayacak.gunlukcu veya haftalikci olmayacak.talep olmayacak.alicida saticida zor bulunur.hisse asagida yukarida gidebilir yarin ve sonraki gunlerde.Ama bu hissenin asagi gitme potansiyeli yuksek.Hissenizi satmazsaniz kaybetmezsiniz.grafigini inceleyin 5 ay oncede benzer durum olmus fakat brut takas olmamis.
    3.12 nin uzerinde alim yapan arkadaslar kumar oynamis desem yeri olur.cunku 1.66 dan itibaren hissenin hareketleri sasirtici.vakfn tarafindan aciklanan sadece 200 milyonluk ihrac baska haber yok.buda hissenin bu sekilde yukselmesini gerektiricek bi durum degil.1 e 50 bedelsiz verse belki derdim ama oda yok.
    Hissede olanlar sabirli olsun fevri hareket etmesinler.zaten zarardasiniz paraniz fx deki gibi sifirlanmayacak sonucta.

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 72/429 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •