Sayfa 72/216 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    Ben kademeli satıştayım.36dan yine toplamaya baslarim.
    Akıllı ve stratejik davranıyorsun teknik çizimin yada öngörebildiğin fiyat kademeleri varsa paylaşırmısın bizide aydınlatırmısın kardeşim.

2. 36.7 üstündeki her kademeden sınırlı satış yapıp 7.52 ve altı kademelerden polhoya giriyorum şuan. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    36.7 üstündeki her kademeden sınırlı satış yapıp 7.52 ve altı kademelerden polhoya giriyorum şuan. Ytd
    Polü güzel bulmuşsun teknik olarak harika konumda... ev almaya karar vermemiş olsaydım pol ilk 5 kağıdımdan biri olabilirdi 4 aylık çekilmesinden sonra bu ay 5ci ayı her an tepki gelebilir.

4. gene neden 37 ye düştü bu sertifika fiyatı ??? Yükseliş bekliyorduk halbuki ???

5.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    Polü güzel bulmuşsun teknik olarak harika konumda... ev almaya karar vermemiş olsaydım pol ilk 5 kağıdımdan biri olabilirdi 4 aylık çekilmesinden sonra bu ay 5ci ayı her an tepki gelebilir.
    arada başını kaldirıyo satıyorum kademeli, tepesine biniyolar alıyorum. Fiyat hareketleri ile trade çok avantajlı ama dikkatli takip etmek gerek.

6. Bilançoya kadar girilmeli bence, sonrası uçak misali. Ytd

7. uçak misali konusuna katılmıyorum.

Sebebine gelince özellikle son 2 yıldır konut talebinde gerileme var. Fiyatlar eskisi gibi artmıyor. Hatta çoğu proje ofislerinde in cin top oynuyor diyebiliriz.

Hükumet ve Toki geçtiğimiz dönemde sağladığı düşük faizli finansman avantajı gibi bir desteği gündeme almazsa sanırım talepteki daralma daha da artacak.

Bu hisse için 60-65 gibi rakamlar proje tesliminde bile imkansız rakamlar bence. Bunun için ülke konjonktüründe çok çok önemli gelişmelerin olması gerekir.

Bir kısım para ile lansmandan projeye giren 2-3 yıl sonunda proje tesliminde satıp ciddi gelir elde eden bir kesim olmuştu son 10-15 yıldır. Bu şekilde devam eden bir kısım yatırımcı hala var ama artık bu iş eskisi gibi değil

Herkese selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    uçak misali konusuna katılmıyorum.

Sebebine gelince özellikle son 2 yıldır konut talebinde gerileme var. Fiyatlar eskisi gibi artmıyor. Hatta çoğu proje ofislerinde in cin top oynuyor diyebiliriz.

Hükumet ve Toki geçtiğimiz dönemde sağladığı düşük faizli finansman avantajı gibi bir desteği gündeme almazsa sanırım talepteki daralma daha da artacak.

Bu hisse için 60-65 gibi rakamlar proje tesliminde bile imkansız rakamlar bence. Bunun için ülke konjonktüründe çok çok önemli gelişmelerin olması gerekir.

Bir kısım para ile lansmandan projeye giren 2-3 yıl sonunda proje tesliminde satıp ciddi gelir elde eden bir kesim olmuştu son 10-15 yıldır. Bu şekilde devam eden bir kısım yatırımcı hala var ama artık bu iş eskisi gibi değil

Herkese selamlar.
    olorli polyo hissesi için uçak olarak bahsetmiş pmvr3 ile söylediğinin bir ilgisi yoktur. yanlış anlaşılma olmuş kardeşim.
    gerçi yanlış anlaman bana neden olmasın fikri oluşturdu
    satış ofisinin fiyatından -%50 aşağı değerleniyorsa neden satış ofisinin fiyatından +%50 üstünde değerlenmesin.
    Son düzenleme : supersinan; 04-07-2017 saat: 13:07.

Sayfa 72/216 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •