Sayfa 72/614 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 569 - 576 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. metronun alımlarının feyk olduğunu düşünüyorum. Şuanda öyle algı yaratarak tahtayı tırmandırıp şeker ve oyakla basıyorlar

2.  Alıntı Originally Posted by batuhan19 Yazıyı Oku
    metronun alımlarının feyk olduğunu düşünüyorum. Şuanda öyle algı yaratarak tahtayı tırmandırıp şeker ve oyakla basıyorlar
    aynen katılıyorum.

3. ne vicdansız adamlarmış yüzde 4 artıdan yüzde 3 eksiye

4. Hikaye olduğu anlaşıldı,akşam kapanış ve takaslara bakalım..Virmanlayacakmı (mı mı)...

Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Metro alıma başlamış,bıyıklı mı bıyıksız mı göreceğiz yakında...))))
    OYAK takasda ikinci sırada,patron ve spekle karışık KY var gibi duruyor..OYAK yatırımcısı kolay kolay mal satmaz % dilimde yüksek kar görmeyince..
     Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    olay şu oyaktaki malın alınıp saf dışı edilmesi lazım.

Akşam bakmak lazım netice ne olmuş..

Alıntı Originally Posted by batuhan19 Yazıyı Oku
    metronun alımlarının feyk olduğunu düşünüyorum. Şuanda öyle algı yaratarak tahtayı tırmandırıp şeker ve oyakla basıyorlar
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

5.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Hikaye olduğu anlaşıldı,akşam kapanış ve takaslara bakalım..Virmanlayacakmı (mı mı)...

OYAK takasda ikinci sırada,patron ve spekle karışık KY var gibi duruyor..OYAK yatırımcısı kolay kolay mal satmaz % dilimde yüksek kar görmeyince..

Vesselam aracı kurum sicillerini çok analiz etmek lazım,(KAP) haberlerini dikkatli takip eden bulur..

6. Anlık takas paylaşırmısınız arkadaşlar lütfen

7. Kep düştü kel gözüktü )

8.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Hikaye olduğu anlaşıldı,akşam kapanış ve takaslara bakalım..Virmanlayacakmı (mı mı)...

Bir abi tanıdım amaca dersek daha doğru olur OYAK la çalışıyormuş,1990 yılından beri elinde Mardin çimento varmış..

Mardine bakmak lazım o tarihten sonra kaç kere bölünmüş,kaç kere temettü ödemesi yapmış...

Sayfa 72/614 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •