Sayfa 720/1001 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Son dakika haberi… Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yeni düzenlemelerle yapılacak zam miktarında. İlk 6 aylık enflasyon tutarları SSK ve Bağ- Kur emeklileri için oldukça yüksek önem taşıyor. Bayram ikramiyeleri ile yüzleri gülen emekliler Temmuz'da yapılacak zam ile birlikte adeta bir bayram yaşayacaklar.

link vermiyorum, malum basın...
    adamlar sıçtı sıvadı sonra yapılan zammı lutuf gibi sunuyorlar yok bayrammmış yok müjde imiş
    bir halt olacağı yok.

2. Alkollü içkilerde Özel Tüketim Vergisi yüzde 15.5 oranında artırıldı.
    Afiyet olsun diyeceğim ama artık içecek içki bile alamayacağız bu gidişle
    Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Es, dost, hisim, akraba, coluk, cocuk, kim varsa helallas!

Zira Reha GAYA'yi mahcup edenin, omru pek kalmamistir!
    Alaattin Cakici gibi sınırsız helalleşme uygulamasına geçiyorum Ama Cumartesi’ye kadar ömrüm olsunda hafta sonu mangal diyen dostların karşısına canlı cikayim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    hep emekliler yüzünden aldılar 1.000 tl yi hesabı biz ödüyoruz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    70lik Rakı 111-115 tl arasında olacakmış ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Afiyet olsun sofra. Artık 20 cl gega maıster içeceğiz demekki 4 şişesi 1 euro Ek 19258
    hakuna matara....memento mori.

7.  Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    Hamburg misketi, Cabarnet Sauvignon, merlot üzüm ektik 4000 m2 şarap yapıyoruz ama inanın daha maliyetli oluyor.
    hakuna matara....memento mori.

8. Bugünkü ÖTV artışı ile birlikte;
    Alkol oranı %45 olan 70'lik rakıda
    -Aracı kârı dahil 28,50TL
    -ÖTV 67,10TL
    -KDV 17,20TL
    -Toplam vergi 84,30TL
    -Vergiler dahil fiyat 112,80TL olmuştur.
    Ürün fiyatına göre vergi oranı %258'den %296'ya yükselmiştir!
    Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz

Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.

Sayfa 720/1001 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •