"Muz mu yeriz dayak mı bilmem ama birgün burada da işler mutlaka değişir..." dediğimizde bile bizi kovalamaya çalışanlar oldu ama çok şükür nasibimiz varmış ki hala buralardayızBöylesine bir değişim beklentimizin çok ötesinde oldu tabi
![]()
Yılsonu için değil ama 2.5 yıl vadeyle 9 TL hedef vermişti bir arkadaş.. Bekleyebildiğini sanmam gerçi..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
1-2 hafta önce ben tahtadan ayrıldım.. Aldığım hisselerden de yaklaşık paralel kazanç olarak memnunum...
Bu hisse için 2.5 yıl vadede 9 lira hatta 12 lira hedef absürt değil de..
6 aylık süreçde 9 lira, tahtayı yapanın dışında kimsenin hedefinde yoktur diye tahmin ediyorum... Bu noktadan sonra 15 liraya da gitse şaşırmam..
Kağıtta kalanlara bol kazançlar dilerim...
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Yeni hisseleriniz hayırlı olsun.. Dediğiniz gibi bu sürede bu primin nşa da tahmini mümkün değil, zor ama mümkün olan tek şey kaybı göze alarak kârda oturabilmekti.
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Ekim ayına dek okudum da temel analiz yapan pek yok ..
söğütteki maden küçük değil
Gübre madenci değil
Kim işletecek
Yeni değerleme ile defter değeri ne olacak
Karlılığa etki ne kadar olacak
Devlet kendi işletmez kiralar nema alır kanımca
Kozaya tekrar verir mi bilmem ama bence vermez
Diğer madenci şirketleri gözlemek gerek
Takip..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübretaş Nbulkgas Deniz İşletmeciliği’ndeki paylarının tamamını satmak için ihaleye çıkacak.*Şirket satılır Altın madeni şirketi kurulur gelsin paralar gübreyide çiftçiye bedava versinler
Birazda biz hayal kuralım.
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yusuf bey hayal kurma olayı başlamışsa dikkat et....şuan hissede bir spek bir sen kaldın sanırım....bu yönetime iyi katlandın satmadın tebrik ederim....bu şirket yönetimi geldiğinden beri herhangi bir çivi çaktı mı ben duymadım...dikili bir eseri var mı....inana biliyormusun altın madeni işletecek...para kazanamıyor kredi çekse krediyi nasıl ödeyecek....sürekli zarar yazan bir şirket...parayı nasıl bulacak yatırım için....rahat 1 milyara yakın yatırım lazım...1 milyar koyup kaç milyar kazanacak...çok mantıklı bir yatırım görünmüyor....yaklaşık 20 ton altın rezervi var biliyorum sahanın buda yaklaşık 6 milyar eder..yatırım için rahat 1 yıl çıkarmak için rahat en az 10 yıl lazım ...bu altın hemen çıkan şey değil...net kar ne olacak masrafları düşünce....bu işle uğraşanların farklı yerlerde işletmeleri oluyor tek ocakla fabrika kurmak mantıklı olmaz...bu işle uğraşanlar ile ya ortaklık ya kiralama yapması en doğru yatırım olur...hisse bunu fiyatladı mı bilemiyorum bunun gibi hayal satın alıp sonra çakılan çok hisse var...örnek gerel....tesla ile işbirliği yapacaktı hisse uçtu zamanında sonrası gelmedi....sonra yerlerde gezmeye başladı....altını geçmiş 5 yıl ve gelecek 5 yıl diye kıyaslarsak altın fiyatlarında ciddi prim zor görünüyor o rüzgar geçti voleyi vuran vurdu...
Yer İmleri