Sayfa 721/1002 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Ija -0.46...

2. Opb %0,202+
    pdd %0,142-
    nzh %0,076+
    kub %1,743+
    rpd %0,176+
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

3. TFX Target'e bugün gelen son güncellemeyle ile yurt dışı hisse senedi ve borsa yatırım fonlarını görüntüleme, alım satım gerçekleştirebilme özelliğide eklenmiş.
    https://apps.apple.com/tr/app/tfxtar...261794916?l=tr

Henüz denemedim, yarın kontrol edeceğim.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TFX Target'e bugün gelen son güncellemeyle ile yurt dışı hisse senedi ve borsa yatırım fonlarını görüntüleme, alım satım gerçekleştirebilme özelliğide eklenmiş.
    https://apps.apple.com/tr/app/tfxtar...261794916?l=tr

Henüz denemedim, yarın kontrol edeceğim.
    Dediğiniz program güvenilir mi? Yorumları okudum biraz. Biraz gözüm korktu.

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    tahvil piyasası ile ilgili terimleri , süreci , neyin neyi etkilediğini doğru muntazam bir şekilde iletelim lütfen. tahvil faize yükselince , fiyat düşer demek farklı bir olguyu ifade eder , tahvil fiyatları düştü / tahvile satış geldi tahvil faizi yükseldi demek başka bir olguyu ifade eder. onun içün sebep ne ise ilk önce o yazılır sonra sonuç ... ya da ilk önce sonuç yazılılacaksa sonra çünkü denir süreç yazılır...
    bu konuya dikkat etmeli .... açayım mı ? dur az daha açayım ... mesela tahvil faizi yükselince tahvil getirisi düşer demek sığ , muğlak bir ifadedir. teorik olarak doğru bir tümce tamam da anlamlandırmak içün muğlak yetersiz sığ bir tümce...
    kardeş burda güzel türkçe doğru anlatım tavsiyesi verebilecek en son kişisin inan bana: ) çoğu zaman çocuk dili gibi birşey kullanman eğlenceli olmaktan çok göz yoruyor baş ağrıtıyor..senin tarzındır birşey diyemem de..şimdi sen böyle yazınca.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Adamin aklini alir sutbiyik.
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    tahvil piyasası ile ilgili terimleri , süreci , neyin neyi etkilediğini doğru muntazam bir şekilde iletelim lütfen. tahvil faize yükselince , fiyat düşer demek farklı bir olguyu ifade eder , tahvil fiyatları düştü / tahvile satış geldi tahvil faizi yükseldi demek başka bir olguyu ifade eder. onun içün sebep ne ise ilk önce o yazılır sonra sonuç ... ya da ilk önce sonuç yazılılacaksa sonra çünkü denir süreç yazılır...
    bu konuya dikkat etmeli .... açayım mı ? dur az daha açayım ... mesela tahvil faizi yükselince tahvil getirisi düşer demek sığ , muğlak bir ifadedir. teorik olarak doğru bir tümce tamam da anlamlandırmak içün muğlak yetersiz sığ bir tümce...
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. ppf den biraz fazla getirsin az riskli olsun dedim bir miktarını pdd, eib, krc yaptım, onlarda eksi getirmeye başladı ne biçim iş bu anlamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Dediğiniz program güvenilir mi? Yorumları okudum biraz. Biraz gözüm korktu.
    Türkiye Finans bankasına ait
    Arkasında banka var
    Yoğun zamanlarda belki kitlenir ama bankaya ait olduğundan güvenlik sorunu olmaz

Sayfa 721/1002 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •