Sayfa 721/1002 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Buyur burda.

Alıntı Originally Posted by göçmen Yazıyı Oku
    Ekonomist Timoty Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin Londra gezisi sırasında “Seçim sonuçlarını tanıyacak mısınız?†sorusunu sordu. Ash aldığı cevabı ise sosyal medya üzerinden, “AKP yetkilisi bana Erdoğan’ın yaklaşan seçimleri kaybetmesi halinde iktidardan vazgeçeceklerine ve iktidarı sorunsuz biçimde devredeceklerine dair güvence verdi†ifadeleriyle paylaştı.

Fed/Bullard: 1 Temmuz'a kadar 100 baz puan civarında artırmak iyi hedef olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Bundan ~9-10 ay önce burada paragraf paragraf yazdım ‘aşı zorunluluğu kişisel özgürlüğe aykırı, faşistçe bir yaklaşım.’ diye.

Bu tavır aşı karşıtı olduğum anlamına gelmiyor. Ben ve çevremdeki herkes aşılı, benim sorunum saygısızca ‘mike mike olacaklar’ yazanlarla. Sorsanız ‘özgürlükçü düşünceden yanayım vız vız vız’ der, işin ucu kendi özgürlüklerine dokununca hemen negatif denge unsurunu ezmeye, yok etmeye çalışır. Maalesef bu ülkenin az biraz eğitim görmüş kesimi kendini solcu, liberteryen, sağcı özgürlükçü, liberal, sözde demokrat diye tanımlar ama gerçekler böyle zamanlarda dökülür ağızlarından. İnanın artık üzülme evresini aştım. Görüyorum, okuyorum ve duyuyorum içimde beliren tek his ‘acıma’ , o da benim zayıf insancıl yanım diyelim.

Selamlar

Rusya, ABD Büyükelçi yardımcısını sınır dışı etti-RIA

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Bundan ~9-10 ay önce burada paragraf paragraf yazdım ‘aşı zorunluluğu kişisel özgürlüğe aykırı, faşistçe bir yaklaşım.’ diye.

Bu tavır aşı karşıtı olduğum anlamına gelmiyor. Ben ve çevremdeki herkes aşılı, benim sorunum saygısızca ‘mike mike olacaklar’ yazanlarla. Sorsanız ‘özgürlükçü düşünceden yanayım vız vız vız’ der, işin ucu kendi özgürlüklerine dokununca hemen negatif denge unsurunu ezmeye, yok etmeye çalışır. Maalesef bu ülkenin az biraz eğitim görmüş kesimi kendini solcu, liberteryen, sağcı özgürlükçü, liberal, sözde demokrat diye tanımlar ama gerçekler böyle zamanlarda dökülür ağızlarından. İnanın artık üzülme evresini aştım. Görüyorum, okuyorum ve duyuyorum içimde beliren tek his ‘acıma’ , o da benim zayıf insancıl yanım diyelim.

Selamlar
    Evet aynen boyle, ama bu daha cok insanlarin sahsi gorusu. Topige yazanlarin cogu liberal goruslu olmasina ragmen zorunlu olmamasi gerektiginini savunanlar var.

Korona histerisini liberal medyanin yaydigi kesin ama.

Neyse bu onemli degil. Dry-run'di. Bir test ettiler, baktilar ulkeler hukumetler nasil tedbirler aliyorlar, kapasiteleri nedir, ne yapabiliyorlar diye.

Bundan sonrakinde asiyi dusunmem, haberi ciktiginda direk siginaga iner 6 ay cikmam.

6. Ya Biden, ya Putin
    İkisinden biri iyi bir yalancı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Rusya, ABD Büyükelçi yardımcısını sınır dışı etti-RIA
    upssss....

diplomatik bir personeli sınır dışı etmek için çok zorlayıcı nedenler olması gerekir ( NORMALDE )
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Sn radyolog zorla aşı yapmak mantıksız, dünyada örneği çok az, 65 yaş üzerine mecbur aşı şartı var sadece bir kaç ülkede.
    65 yaş üzerine aşı mecburiyeti manasız biz de zaten ortalama yaşam 75 civarı
    65 yaş üzeri son 2 yılda coronadan ölen insanları araştırsınlar, corona hiç olmasaydı bence en az % 50 si zaten ölecekti, kalan % 50 de bir kaç yıl içinde ölecekti.
    Maske ve aşıdan kaç kişi öldü onu da bilmiyoruz, kalp krizi deyip geçiliyor !!

Avrupa da hayat kıymetli,refah var huzur var insanlar ölmek istemiyor, bu ülkede yaşayıp 80 yaş üzeri insanların %90 ı şu an ki hayatından mutsuz, şu an ki hayatını geç tüm ömrü gün yüzü görmeden mutsuz geçmiş

Konuyu dağıtmayım, tedbirler kalksın, corono dan çekinen 6 ayda bir aşısını olsun, olmayan kaderine razı olsun, ömrümüzü maske ve mesafe ile geçiremeyiz bu bir gerçek
    anlaşamadığımız çok açık..
    neyse..

bu ülkede 3.doz aşısı tamamlanmış nufüsun toplam nüfusa oranı % 30 bile değildir diyeyim ve konuyu kapatayım..

sonuçta herşey geliyor baştaki yöneticilere dayanıyor.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 721/1002 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •