Bu sığ düşünce ancak böyle olur.bunlar egitimde pisa sınavındaki basarisizliklarini kabul etmeyip kendi sınavıni duzenleyip 17 bin birinci çıkarinca işin çözüldüğünü düşünüyorlar.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mehtap hanım bu nasıl bir düşünce... Siz hangi yılda yaşadığınızı sanıyorsunuz bilmiyorum ama ben hatırlatayım.. 2017 yılında yaşıyoruz.. Dediğiniz uygulamlar ile bir tek K.Kore kaldı...
Dövizi kararlar yada kanunlar ile yasaklayamazsınız.. USD neden global para birimi olmuşta TL olamamıştır.. Bunları düşünmenizi tavsiye ederim...
Dövize bir insan yatırım yapıp sürekli kar ediyorsa ülkenin para birimine yatırım yapıp sürekli para kaybediyorsan zorla insanları ülkenin para birimine yönlendiremezsin...
Demek ki o ülkeyi yönetenler sağlıklı bir ekonomi yönetemiyorlar demektir... 2004-2009 yılları arasında neden hane halkı USD ı bir yatırım aracı olarak görmeyip de 2012 yılından sonra görmeye başladı..
Bu soruyu sorarak kendimize daha sağlıklı cevaplar bulabilirz...
Yoksa ABD yine aynı yerinde, USD ı da hala FED basıyor... Değişiklik ABD de değil; bizlerde...
ABD para bastığında iyi idi de; parasını toplamaya başlayınca mı kötü oldu?
Ya da biz bunu daha önce bilmiyormuyduk? Biliyorsak sorumlu kurumlar yada kurumlarımız neden önlem almadı? soruları ile başlayabiliriz..
Kısaca;
Kendi sorunlarımızı çözemeyip hep bir başka şeyde ararız sorunlarımızı...
Ben aslında böyle değilim de; ah arkadaşım... Ya da öyle olmayacaktı da ah şu var ya şu... Tüm suç onda...
Not; Müsade edildiği ölçüde buraya yapılması gerekenleri bir kaç defa yazdım.. Eğer bunlar yapılsın... 1 tane kişi bile 1 usd satın almaz... Bu kadar eminim....
Ama bu yapılması gerekenler yapılmayıp izleniyorsa suç USD ın değildir...
2010 yilinda Meksikaya tatile gitmistik cunku baska tatil yapacak yakin yer bulamadim maalesef
Kisa kesicem
Mexico City Havalimaninda dolari bozup pesos aldik harcadik ettik 4 gun sonra biraz pesos kalmisti elimde ABD ye ucmadan once dolara cevirmek icin doviz bufesine gittim
Kadin benden Amerikan pasaportumu aldi ve fotokopisini cekti 3 sayfada birseyler imzalattirdi
Sordum nedir bu diye
Megerse Meksika vatandaslarinin dolar almasi yasakmis yalnizca yabancilar alabilirmis
Nihat Hatipoglu ile Dosta Dogru Dini Sohbetler 22 Temmuzda Hanedan Palace'da! Hemen Yerinizi Ayirtin! 02422121927 hanedanpalace.com smsiptali.org/u/1582 B070
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet sevgili happy.
Putlar yenilmek veya çiğnenmek içindir zaten.
Kimse ulkenin ithalat-ihracat dengesi ile oynamiyor.
Yurtdisinda yerlesiklerin MB'sindaki DCM'leri bir gecede TL.ye cevrilmisti.
Ithalat-ihracat yapan 10.000 ailenin problemini neden milletin ustune yikiyorsun.?
Bugun KGF'leri alan esnaf-kobi gidip banka borcunu kapatiyor, Kredi Garanti Fonu ile bu vatandaslarin borc yukunu milletin sirtina vuruyorsun.
Bunlar bilmiyor mu, bu KGF'lerin geri donmiyecegini ?
Geri odeme niyeti varsa, banka borcunu neden kapatiyor bu esnaf ?
Ayrica doviz alana vergi koysan aninda pariteyi %15 artirirsin.
Off ya, kime laf anlatiyoruz.
Taslari baglamislar, troller serbest.
Yer İmleri