Sayfa 722/1024 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Sn Selka, bilgilendirmeniz için teşekkürler çok yararlı oldu.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Unutmayınız sadece bir tahmin yatırım tavsiyesi olarak görmeyiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    97 gün teb +100k 14,75

ful dolarda olanlar için maliyetli bir dönem. tl nin cazibesi geri dönüyor. bir de şu mantığı oldum olası anlamamışımdır. bir kıymet alırsınız bir seviyeden. şayet o kıymetin bedeli artarsa tekrar nasıl alırsınız? powerpc nin örneğinde, 3,43 maliyet varken 3,68 ile yeniden tekrar alınması çok ilginç gelir bana.
    sigara kullananlar bilir sigara öyle yavaşça bırakılmaz. bırakacaksan paketi çöpe atıp pat diye keseceksin.diğer türlü kendini kandırırsın. TL'de böyle hatta yatırım için sigaradan bile daha zararlı artık. Bende gereğini yapıp 3,70 altına gelince PAT diye bıraktım. daha fazla sinirlerimi bu TL ile bozamayacağım. yukarıda bir sürü hesap yapılmış ama şunu diyemiyorlar. 2013 mayısta bizim gibi çürük EM lerin fişi çekildiğinden beri %100 deval oldu. o zamandan beri net TL faiz %42-43'ü geçmez. ee nerede bu geri kalan kayıp cevap YOK. Bundan sonraki devaller daha sert olacak neden? çünkü ekonomi yönetimi KGF ve borsa oyunlarıyla TL nin mezarını kazmakla meşgul. eğer bakma imkanınız olsaydı bu siyasetçi bozuntularının kasasında dolar/eur ve altından başka menkul bulamazsınız.hiç biri TL tutmaz.çünkü yaşanacak rezaletleri birinci elden biliyorlar ama menfaatleri gereği TL ve ekonomiyi mezara gömmeye devam ediyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bugün, hoşgeldin ile bağladım. Pazarlık mazarlık yok bam bam bam sitede neyse o

Şaka maka pazarlık yapmayı pek bilmem zaten.

Ek bilgi: Dönüşte durumlar ne olur diye sordum, dönüşe bugün 4.35% verdiğini söyledi MT. 3 lü hesapta da net hatırlamıyorum ama yukarıdaki arkadaşın oranlarının baya altında oran verdi. Çok da ilgilenmedim.
    Teşekkürler 👍

4. enflasyon şu anda en büyük problem, öyle ki devlet temmuz-aralık arasında sigara ve tütün mamüllerinde ötv artışına gitmeyeceğim diye açıklama yapıyor.

5. Odea'nın aramadığım şubesi kalmadı en fazla 15 alabildim. Herhalde son gün oran düştü biraz.

6. Dün 14 olan gecelik eturuncu hesabım bugün 12 ye güncellenmiş

7.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Dün 14 olan gecelik eturuncu hesabım bugün 12 ye güncellenmiş
    Kaç ay sonra %12 ye indirdiler, Bazen 12 ay dolmadan 10. 11. aylarda sonlandırdıkları oluyormuş burada yazan arkadaşların verdiği bilgilere göre. Benimde kasımda dolacak ama bende kıllandım biraz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Daha 12 ay olmadı. 10 ay oldu

Sayfa 722/1024 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •