[QUOTE=meddlesome;5492767]Ben 2023 hedefi olarak artan kapasite ve bunun sonucunda 2 milyar TL ve üstü kâr getirmesini bekliyorum. Bu sene için değil.[/QU
doğru olan görüştür. kriz döneminde fiyatların çok düşük seviyelerde dengeye oturduğu bir zamanda yatırımını yapan yatırımcı daha alırken kazanmış olur. fiyatların düşük seyrettiği dönemde yatırım yapan yatırımcı portföyünü oluşturup bekler..
Grafik Yorumcusu
Sıkmayın canınızı , kaçmasın keyfiniz ,kazanmakta kaybetmekte dünya telaşesidir. güçlü olun ve sabrınızı törpüleyin.
güzel kardeşim sende benim geçmiş gönderilerime bak istersen..bilanço tahminlerim fena değildir..ben uzun vadeciyim..bir bilanço iyi gelmiyecek diye hissemi neden satayım(belkide iyi gelecek)..ayrıca 2.çeyrek bilanço süper geldi de ne oldu..tavan tavan mı gittik..ben nedenleri dahil yazmışım sende beklentini yazabilirsin..burda elma armut fiyatlarını yazacak halimiz yok tabikii vesbeden bahsedicez..benim geçmiş yorumlarıma bak güzel ise güzel kötü ise kötü yazarım..lütfen birbirimizi daha fazla üzmeyelim saygılar
fiyat boşluğu önemli ölçüde kapandı..
https://www.hizliresim.com/i5m2x3b
Grafik Yorumcusu
henüz teyit yok. ancak dipten dönüş belirtileri görülmeye başlandı.(dip çalışması)
10 dakikalık grafik(her çubuk 10 dakikadır)
Grafik Yorumcusu
Grafik Yorumcusu
Eline sağlık üstatSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri