Sayfa 725/1001 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Yakındakini öpemeyen uzaktakini hiç öpemez boşuna dememişler [emoji2][emoji2][emoji2]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yakındakini öpemeyen uzaktakini hiç öpemez boşuna dememişler [emoji2][emoji2][emoji2]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Taksit olunca bişey hissetmezsin dedi doğruymuş.tek seferde olsaydı acıtırmış

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Neyse şaka bi yana reisimiz haklı çıktı beyaz eşyada ciddi satış var. Pat diye bulaşık makinemiz bozuldu, boş bayii sahibi arkadaşım var. Diyor yetiştiremiyoruz. Tabi gelmişken 8 kağıtta beni öptü tek makinede.. ben 30 dk oturdum. O sırada 2 kez evi dolduracak full beyaz eşya satışı yaptı.
    Beyaz eşyada düşük model alıp uzatılmış garanti yaptırıyorum. O kadar çeşit varki fazla kafa yormak istemiyorum.
    Bulaşık makinesi alırken en az programlı olanı almıştım. Az detay az arıza kaynağı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Beyaz eşyada düşük model alıp uzatılmış garanti yaptırıyorum. O kadar çeşit varki fazla kafa yormak istemiyorum.
    Bulaşık makinesi alırken en az programlı olanı almıştım. Az detay az arıza kaynağı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şunu aldım umarım iyi etmişimdir. Made in germany bu.

https://www.bosch-home.com.tr/urun-l...eri/SMI88TS16T

5. Mart ayında nakit 4.000 TL'ye aldığım buzdolabı konu açılınca baktım 5.500 TL civarı olmuş 6.000 TL isteyende var. Bu arada Profilo ve nazar değmesin çok memnunuz.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    az önce garanti mt bugün itibarı ile 20.000 usd üstü nakit usd çekimine %1,5 (binde 15) vergi geldiğini söyledi. doğru mudur ki?

değildir herhalde canım daha neler.
    TCMB tarafından yayımlanan Finansal Tüketicilerden alınacak ücretlere ilişkin usul ve esaslar hakkında tebliğe ilişkin uygulama talimatı kapsamında yabancı para (efektif) çekme işlemlerinden ücret tahsil edilebilmesine olanak sağlanmıştır.

Türkçesi her banka efektif çekme işlemlerinde komisyon alabilecek.
    Komisyon oranı bankadan bankaya farklılık gösterebilir.

7. Bu yeni bir şey değil.Farklı bir şubeden veya geç çekimler için vardı.Ama tümünden alınabilir dedilerse bilmiyorum.

"İşlem başına.Finansal tüketicinin hesabının bulunduğu kuruluşun işlem alanlarından herhangi birini kullanmak suretiyle kendi hesabına para yatırması ile hesabın bulunduğu şubeden finansal tüketici adına üçüncü kişilerin para yatırması işlemlerinden ücret alınamaz. Yurtiçi diğer şube, yurtdışı diğer şube ve nakit çekim ofisinden para çekme işlemleri ile rutin işlem saati veya iş günü dışında gerçekleştirilen para çekme işlemlerinden işlemlerin gerçekleştirildiği kanal bazında (Şube, kredi kartı, ön ödemeli kart) farklılık gösterebilecek şekilde ücret tahsil edilebilir.Vergi (BSMV) hariçtir. Para çekme talebinin asgari 3 işgünü öncesinden iletilmemesi halinde ödeme tutarının temin edilmesi durumundan tahsil edilir."

Büyük iflas dalgası geliyor..!!!!
    Ülkeyi bu hale getirenler.!!!
    Utansın.!!!
    Karşılıksız para basmayla bu işler düzelmez.!!!
    Döviz borcu paçadan akarken.!!!!
    Doların düşüşe geçecek hayalleriyle avunanlar.!!!
    Havasını alır.!!!
    Crash Tüm HIZIYLA yolda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 725/1001 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •