Bunlar iyi günlerimiz seçimden sonra daha kötüsü yani karpuzcu geliyor
Bunlar iyi günlerimiz seçimden sonra daha kötüsü yani karpuzcu geliyor
bir halt olacağı yok.
30'luk koli bütün zincir marketlerde yaklaşık 1,5 aydır 65 lira. Sürekli aldığım için biliyorum. Yeni bir fiyat değil.
Son kullanım tarihine yaklaşanlar için geçici olarak 1-2 lira indirim yapıyorlar.
Tarım kredinin meyve sebzeleri bazen uygun fiyatlı olabiliyor. Bi de çiğ sütü eskiden çok iyiydi, onu da bozmuşlar, hanımın yaptığı yoğurtun kaymağı öncekilerden daha az çıktığı için baktım, yüzde 5'lik yağ oranını yüzde 3 8'e çekmişler. Kalite fiyat bakımından Diğer ürünlerinde hiçbir avantajı yok. Boşuna bakmayın.
Halkbank 120 güne kadar 29,5 teklif etti 3 milyon TL için, 45 günlük bağladım bakalım.
Disarida yemek cok pahali.kuru fasulyeye 45 tl.corba 39 tl .gibi fiyatlar var.
Dun baktim en salas yerlerde bi durum ayran 100 TL.
En ucuzu cigkofte + ayran 25 TL olarak gozume ilisti.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
https://www.sanalbasin.com/yeni-safak-gazete-mansetleri
435 Milyarlık (vergi) feragatı...
Nasılsa sistematik olarak her iki yılda bir çıkan AF ÇIKACAK diye vergisini borcunu ödemeyen uyanıklara yapılan FERAGAT.
Kimden peki...
Devlete borcunu zamanında ödeyen DÜRÜST vatandaşlardan...
VE VERGİSİ KAYNAĞINDAN KESİLEN enflasyon en çok ezilen ÜCRETLİLERİN ceplerinden alınıp UYANIKLARA dağıtılacak haberini manşet yapmışlar...
Kİ bu UYANIK esnaf, şirketler ENFLASYONDAN en çok vurgun vuranlar değil mi?
Mazot 30 TTL oldu deyip yüzde 25-50 zammı yapıştırırlar, ancak mazot 22 ye düştüğünde tık yok.
Olmadığı gibi bu kez asgariye zam geldi diye bir dalya daha yüzde 25 zam yaparlar ve vergi ödedikleri görülmemiştir.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri