Idh +2.75, tte +2.74
Idh +2.75, tte +2.74
Dünkü zararın %60'ı kapatıldı. Ama ben esas yarın salacaklarını düşünüyorum. Dolar bazındaki direncini geçemediği sürece 180ler 200ler hayal. zaten zirvesi 120'lerde olan bir endeksin 1/3'ü kadar daha yol alması hiçbir sistemde mantıklı değil. hadi aldın, buradan daha da gider çünkü borsa ucuz denmesi. ben matematiksel bakıyorum. zirven 150 olur, 156'ya gelirsin, tamam 170'e gider sonrasına bakarız denir. 130 yapmamış, 156'ya gelmiş, daha yolu var deniyor. önceki zirvelerinde de 20-30 puan üste atarak gitse ya da şahane bir ekonomisi olsa eyvallah. yere göğe sığdıramadığımız tarım hisselerimiz bile, sanki Hollanda gibi ihraç yapıyoruz, ülkede başta tarım zaten her şey bitirildi. borsada beklentiden başka bir şey yok. gerçekler yok hayal dünyasında şişiriliyor her şey. ben çıkış yaptığımda düşük bir yerlerden AFT'ye, IPJ'ye ek alım yapacağım. google, facebook, apple vesair varken napayım verdiğini daha hızlı alan balonları.
Altın sabitken gümüş %4'e yakın fırlamış bu arada.
edit: ben yazarken coşmuş, 4.5'e koşuyor.
Yarın gümüş fonu günün kaz***** olursa görürüm cümbüşü, borsadan akan katılımı. verdiğini daha hızlı alan başka bir enstruman.
yıldız edit: kaz anasına sansür gelmiş.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri