git bu piyasada yıllardır işlem yapan ahmet mergen selçuk gönençler izlede adamların lafları kulağına küpe olsun teknik analizi yok sayan bu dönemde kaybetmeye mahkum olacak acı acı öğreneceksiniz
git bu piyasada yıllardır işlem yapan ahmet mergen selçuk gönençler izlede adamların lafları kulağına küpe olsun teknik analizi yok sayan bu dönemde kaybetmeye mahkum olacak acı acı öğreneceksiniz
Ekim kasım aylarında tüm hisseler dayak yerken 35 liradan aldığı ve 35 liradan alırken ben atatp aldım arkadaşlar dediği hisseyi 6 içinde ayı piyasasında 125 liradan sattı.. Lan ne utanmaz adamsınız adam gelip cebinize para mı koysun ******lar. Sanki 35 liradan alıp kar yaptığınızda sağol keko bu da senin hakkın mı diyorsunuz.. Adam başka hissede daha büyük fırsat görür satar sizden mi icazet alacak ******lar. Bak atatp hala 125 liranın üzerinde hala 35 in 4 katında.. Hayatınızda kaç kere 6 ayda 4 kat para yaptınız da adamı suçluyorsunuz..
Adam arsa alacak ev alacak araba alacak başka hissede fırsat gördü hisse alacak ve bunun için hisse satması lazım ama uzun vadede atatp nin 1 milyar dolar piyasa değerinde olmasını bekliyorum dediği için hissesini satamayacak öyle mi.. Ya Bi s2ktirin gidin burada 2 kademe için millet birbirini s2kiyor.. Adam 4 kat kazandırmış yok senin beyanın var 10 kat kazandırmaya zorunlusun yoksa hakkında forumlarda saydırırım diyor..
Madem bu çocuklarda bu kadar para var, hepi topu 300K sattım, sabah akşam zırladılar burada hemde günlerce...Baktılar şeyhlik gitti, şimdi de taktik değiştirmişler "bizde para çok" ayakları...Başka türlü motive edemeyecekler çünkü kitlelerini...47 lerden "yüklü" ilave yapıyordun, kağıt 35 lerde yüklensene...
![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
ulan osrk kimde ne para var bilemezsin atatp yi de berkosanı da brlsm'i de bunların aldığı fiyatın çok altından aldık x'de atatp etiketi yap 16'dan 10x yazan hesabı gör boş boş konuşma satma konusuna gelince istediği zaman satar
ama önce hisseyi övüp yaatırımcı geliyor şöyle haberler kulağıma geliyor yatırımcı geliyor diyip arkasına satınca biraz karakter eksikliği oluyor bunu kavramanız için kafanıza mı vurmamız lazım terlikle kendini bu kadar rezil eden bir topluluk görmedim alayınız gelin olm ben doğru bildiklerimi yazacağım aldıkları her hissede bundan sonra gazlamalarına mavi boncuk dağıtmalarına engel olacağım yok öyle deyneksiz köy buldunuz !
dün gün boyu bu ciğersiz kediler takımını bekledim de gelmediler ama mesaim bittikten sonra akşam damlamışlar buraya...ben iyi günde de kötü günde de hissemin arkasındayım...ama siz kötü günde leş kargaları gibi ortaya çıkıyorsunuz iyi günde ise toz olup gidiyorsunuz..biraz omurgalı olun yahu...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ben fuul maldayım ..borsa dışına çıkardığım sermayem ancak bir yıl sonra tekrardan nakit olarak elime geçebilir...o vakte kadar ALLAH kerim...bakarız duruma...bu aralar gelmesini de beklediğim küçük bir borcum var...gelirse gerekirse onu da buraya gömerim...ama en sağlıklı olanı piyasanın yön vermesidir...yoksa taşıma su ile değirmen dönmez...piyasa eninde sonunda kaliteli hisseye gereğini yapar...boşuna su akar yolunu bulur dememişler...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
agresif çok çabalıyorsun ama gol atamıyorsun...kaliteli yatırımcı geliyor dediğimde atatp 150-170 aralığında idi..kendim de yeni bir atak olur 200 lerin üzerine gider umudu ile satmamıştım...ardından haftalar sonra 123 ten satmak zorunda kaldım...
çok ilginç bir şekilde aldığım tüm hisselerde pozisyonunuz varmış....kusura bakma ya ben haberim olmadan sizi takip ediyorum ve sizin müridiniz olmuşum yada siz...iki taraftan biri yalan atıyor...
Yer İmleri