Sayfa 729/1007 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    çok değerleri bir görüş. bek ben bir soru sorayım. bu portföy ve hedge işlemler için günlük ne kadar bir takip zamanı ayırıyor olmak lazım? alert koymak yeterli mi?
    Ben yarı profesyonel bu işlerin içindeyim...ama bu imkanı olmayanlar çeşitli otomatizasyonlar yapabilir..denemek lazım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hisse pazarlıyorsun diyecekler..sildim..ama HALKBNK neredeyse tavan olacaktı.
    Garanti değerini buluyor geride 2 banka var vak vak ve hulk
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Borsadaki yabancı payı ve BIST 100 Endeksi yalnız Dolar bazlı endeks yerlerde sürünüyor, hayvan gibi enflasyon olan ülkede TL grafikle yabancı oranı kıyaslanıyor.

sizcede bu grafikte bi yanıltma olabilir mi? yabancılar buradan satış yapıyor gibi yapıp yerli banka ve kurumlara acaba virman yapıyolarmıdır.
    sonuçta yerli banka ve kurumlarda çok fazla hesaplar açılıyormuş.

Yabancı diye bir şey yoktur. Sağ cepten sol cebe sol cepten sağ cebe aktarma söz konusudur.
    Bize gösterileni görüyoruz.
    Hepimiz dünyalıyız.

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Bozkurt dayı hulktaydı..şimdi paraları sayıyordur..
    Muahhha

Endekis yoruldu, tırmanamıyor artık eskisi gibi fışkırtttıramıyor katırcı_bedri abi
    Şortları yavaştan giymek lazım
    Hamdım Piştim Yandım

5. Ayasofya abi şortunu öndünc verse sırayla giyip çıkartalım diycem ama o stokcu zınnık vermez
    Hamdım Piştim Yandım

6. şort giymeyin ciplak gezin daha iyi..herif ne yurtdisi takiyor ne baska birsey.. yapacak baska bsy yoksa alalim yukari gitsin derdinde..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muahhha

Endekis yoruldu, tırmanamıyor artık eskisi gibi fışkırtttıramıyor katırcı_bedri abi
    Şortları yavaştan giymek lazım
    Acele etme daha yolu var..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. vay beeee.... eskiden burası ana baba günü gibiydi.... artık kimseler yok... geleni geçeni doğramışlar galiba

Sayfa 729/1007 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •