Sayfa 728/1007 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Viop XL

SPOT

Taşınan Açıklar da artış var, GARAN EREGL THYAO SİSE KRDMD YKBNK taşınmış

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    2-3 yıl kadar önce bu işin sırrı, ov hisse+viop dedik..kaç kişi dinledi, uyguladı bilemem..öyle ne hisseyle uğraşacam, kaldıraçlı endeks long-short ile portföyü büyütür giderim demesi kolay, uygulaması zor.

2006 dan bu yana viopta işlem yapıyorum, açılıştan bu yana..kimler geldi kimler geçti..çok başarılı işlem yapanlar gördüm..ama bunu orta uzun vade sürdürmek çok zor..bazı dönemler oluyor, ne kadar başarılı olursan ol kazanamıyorsun, piyasada doğru dürüst kazanan da olmuyordur bu tür dönemlerde...bir yerden sonra iş körlüğü oluşuyor.

iş körlüğü önemli...bazen debelenip durursun..gözünün önünde büyük fırsatları göremezsin.

ez cümle...hem spot piyasada ov portföyün olacak, hisseleri tanıyıp bileceksin...hem de vadelide işlem yapacaksın...bazen portföyü hedge etmek için, bazen de kabak gibi gideceği belli hisselerde long yapmak için. bu şekilde enflasyon üzeri tatminkar bir reel getiri elde edilebileceğini düşünüyorum, kendi portföyümde de sonuçlarını görüyorum, memnunum durumdan.

son bir uyarı daha olsun...zaman zaman hisse long mantıklı olsa da, hisse short konusunda çok dikkatli olmalı...short yapacaksam her zaman endekste yapmak çok daha riski az bir yöntem.

çok değerleri bir görüş. bek ben bir soru sorayım. bu portföy ve hedge işlemler için günlük ne kadar bir takip zamanı ayırıyor olmak lazım? alert koymak yeterli mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hisse pazarlıyorsun diyecekler..sildim..ama HALKBNK neredeyse tavan olacaktı.

Bozkurt dayı hulktaydı..şimdi paraları sayıyordur..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

elimde bir miktar hulk var perşembeden aldımendexte fazla kazanmdık ama hulk ilk defa guldurdutişikirler hulk

SPOT kapanış,

8. Borsadaki yabancı payı ve BIST 100 Endeksi yalnız Dolar bazlı endeks yerlerde sürünüyor, hayvan gibi enflasyon olan ülkede TL grafikle yabancı oranı kıyaslanıyor.

sizcede bu grafikte bi yanıltma olabilir mi? yabancılar buradan satış yapıyor gibi yapıp yerli banka ve kurumlara acaba virman yapıyolarmıdır.
    sonuçta yerli banka ve kurumlarda çok fazla hesaplar açılıyormuş.

Sayfa 728/1007 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •