Bagfs yapmıştı hatırladığım kadarıyla.. temettü ertesinde yüzde 200 bedelli yapmıştı. İki lira temettü vermişti. Temettuyu bedelli ile geri almıştı. Herkes bedelsiz beklerken..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bagfs yapmıştı hatırladığım kadarıyla.. temettü ertesinde yüzde 200 bedelli yapmıştı. İki lira temettü vermişti. Temettuyu bedelli ile geri almıştı. Herkes bedelsiz beklerken..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçim anketleri düzenlenmişti, istatistikler de düzenlecek gibi.
Hangi alana yasak geleceği ayrıntılı düzenlenmesi lazım. Bir şekilde düzenlemeler başlayınca her alana yayılıyor. Belki liberaller o yüzden bırak dağınık kalsın diyor.
https://www.odakhaber.com/haber/9916...yinlanamayacak
Hükümetin hazırladığı bir kanun taslağına göre TÜİK'in onayı alınmadan herhangi bir istatistik yayınlanamayacak. ENAG'a yönelik yapıldığı düşünülen adım tepki çekti. İzinsiz istatistik yayınlayanlara hapis cezası isteniyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Emlak vergisi TÜFE'yi etkilemiyor oraya yükleniyorlar. Geçen sene arsa rayiçleri %200 den fazla arttı. Emlak vergisi Mayıs'da ödeniyor, orada artışları görenin canı sıkılacak.
kisa zamanda 5-10 kat gitmis hissede carpilan hic kimseye acimam..kumarbazlik..
Bugün BIST100 daha kuvvetli, dün Osmanlı sattı gitti, endeksi haber öncesi kaldıracak para kalmadı belki.
Yer İmleri