Son satýr fazladan yazýlmýþ. Son satýr hariç % 100 yapýyor.
70+ son satýr olacak.
70 yaþdan sonsuz yaþa kadar yani.
Son satýr fazladan yazýlmýþ. Son satýr hariç % 100 yapýyor.
70+ son satýr olacak.
70 yaþdan sonsuz yaþa kadar yani.
Adamýn günahýný aldým bu sefer ,herhalde![]()
Düzeltiyorum![]()
Zat karþýsýnda güçlü rakip istemiyor baþta CHP,bundan devamlý yandaþý,yalakasýylan taþlanýyor,ama atýlan taþ geri dönüyor kafalarýný yarýyor,bunu idrak edemeyen bir iktidar var,yahu ülkeyi bitirdiniz halk fakirleþti,halk bir umut diye yine muhalefete yürüyecek,bugün yine bunu mahkemede gördük TRT baþta yalaka yandaþ ne kadar hain varsa hep oradaydý,yahu size bir mok olduðunda yine sizi bunlar kollayacak,çünkü ortada iktidar olmayacak,bu neyin telaþý,malýmýza konmasýnlar telaþýmý,zaman gelir o mallar bile sizi kollayamaz...
Gündemde olan baþka olaylarda var,YANGINLAR ben buna adrese teslim yangýnlar diyorum,adam yangýn çýkartýyor bir diðeri canlý yayýnda,hernedense yangýnlar CHP çoðunlukta olan bölgede illerde ilçelerde,amaç kasýtlý CHP'li belediyeleri beceriksiz göstermek
bunlarýn ülke düþündüðü yok,hep kaos çýkartmak gündemi deðiþtirmek,ne kadar ayakta kalýrsak bizim için baþarýdýr modundalar,kaçak sarayýn 13 özel uçaðý var,ama detaylý bir yangýn uçaðý yok
,haziran ölümler ayý olarak belirtmiþtim,þimdi çok uzun sýcak yaz dönemine giriyoruz,bakalým bu sýcaklar kimleri çarpacak !!!
Can Dündar: Ýktidarýn hiç ummadýðý bir þey olabilir!
https://www.youtube.com/watch?v=hLGXRI2UpIQ
Dut bu sene çok var .
Ýki haftada bir gidildiðinden haftada 30-40 kilo dut yere düþüyor çöpe gidiyor . Hala aðaçta bayaðý karadut vardý . Ben aþýrý çok diye reçel ve konsantresi yaptým yemekle bitmedi çünkü .
Kayýsý da 40-50 kilo çöpe gitti . En çok çýkan aðacýna göre buydu . Dallar aðýrlýktan yamulmuþtu
Kiraz aðacý yok ama bol bol viþne vardý ondan da üç kavanoz likör yaptým ; aðaçlarda bu sene hiçbir erik türü yoktu geçmiþe nazaran . Þeftali ve nektarin hiç yoktu . Armut elma ayva narda fena deðil . Üzüm bu sene hiç meyve vermemiþ .
Bu arada tüm bunlar susuz tarýmda oluyor ev olmadýðý için su baðlamýyorlar .
Yer Ýmleri