Sayfa 73/217 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 1730 madde; 577 - 584 arası.

Konu: BOSSA - Bossa Ticaret ve Sanayi

1. General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

2. General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

3. Kendi çalıyor kendi söylüyor. Bu speğe yapılacak en iyi şey kağıt durgunken bir kısım kağıt ile trade etmek.Durgunken alıp , karı gördüğünde vermek. Tabi bu kısa vade için işin eğlenceli olması adına yapılabilir. Asıl uzun vadeli tutulan kağıda dokunmamak lazım. Ne zaman haber gelir, ne olur belli olmaz çünkü.

4.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Kendi çalıyor kendi söylüyor. Bu speğe yapılacak en iyi şey kağıt durgunken bir kısım kağıt ile trade etmek.Durgunken alıp , karı gördüğünde vermek. Tabi bu kısa vade için işin eğlenceli olması adına yapılabilir. Asıl uzun vadeli tutulan kağıda dokunmamak lazım. Ne zaman haber gelir, ne olur belli olmaz çünkü.
    Aynen katılıyorum.Giderken çok kısa sürede geri geliyor ve her giderken hiç geri gelmiyecekmis gibi oluyor🤔

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Charles Bukowski.YTD

Kağıda gelen vuruyor giden vuruyor arkadaş...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bossa

Alıntı Originally Posted by dels Yazıyı Oku
    Heryer borsa fenomeni denen adamın hisseye girdiği söyleniyor. Ne olur bilemem
    DÜN SAAT 17:50 BU HİSEYİ YAZDİ BUGUNDE HİSSE HAREKETLENDIĞİ AN BİR Tweetl ATTI BÖYLE OLDU
    Attached Images Attached Images

7. arsa ile ilgili bir haber gelirse birde bilanço iyi gelirse hareketlenir diğer yükselişlerden bir hayır gelmez.
    kaybetmek kolay kazanmak zordur.

Satışı yiyince kaçtı arkadaş

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 73/217 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •