Sayfa 730/1006 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Merhaba konut faiz oranları ay sonuna kadar geçerli değil mi. Açıklama mi oldu oran değişti diye acaba

GM6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. [QUOTE=Otorize;2323270]Şu saat itibariyle konutta 0.98 faiz oranı sona ermiştir. Ne kadar manidar zamanlama ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/Q

konutta indirimli faiz oranı bittiyse size 10.000 tllik hurda teşvikli araba verelim

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu bilgi icin tesekkur ederim.
    Her iki bankada da hesabim var.
    Bundan sonra her ikisine de sorarim.
    Syg,
    Tebden hesap açıp pnb nin yurtdışındaki atmlerinden çekebilirsiniz ama masraf nolur onu bilemem.

4. Burgan a geçin günlük e-mevduat yapın sonraki günler isterseniz otomatik bağlıyor.Boşta para bırakmıyor ve oran 17.50 Teb ile anlaşmaları var atm lerini para çekmede ücretsiz kullanabiliyorsunuz ayrıca eft masrafsızlığı tanımlıyorlar
     Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Ben kimseden oran almıyorum ARI hesap otomatik gecelik faiz işletiyor zaten. Daha 1-2 gün önce 14.50 idi, düşürdükleri bir şey yok bana göre? Benim hoşgeldin süresi geçeli çok uzun zaman oldu; "devam" faizine bakıyorum sadece. O da yeni 15.85 oldu. Ama dediğim gibi hangi tutardan itibaren bilemiyorum.
    F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Burgan gibisi yok.Hem 1 yıl eft muafiyeti veriyor,hem oranlar yüksek hem de istersen paranı 16.00'da getir,valör atmıyor...Daha ne olsun..Burgan candır.Burgan sayesinde aktiften kurtuldum...Bir yıl boyunca burgana 1 kuruş eft ücreti ödemedim.
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gulpembe bu hafta da 7.50 TL idi....
    hocam.. yok mu 3-5 metrekare bi toprak.. ben senelerce istanbulun göbeğinde terasta büyük saksılarda yetiştirdim pembeyi ve daha nicesini. daha lezzetlisini de yemedim ömrümde.

7.  Alıntı Originally Posted by Otorize Yazıyı Oku
    Şu saat itibariyle konutta 0.98 faiz oranı sona ermiştir. Ne kadar manidar zamanlama ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir.../konut-kredisi

burada hala 0.98 yazıyor.

resmi bir açıklama var mı ?

Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Ben de alamadım, 10,25 den bir gece kaldı.Ertesi gün çıktım...
    Belli bir süre paranın baska bir bankada kalmasi gerekiyor sanırım . gece gündüz şartlari daha iyi geldi bana hem 2000 boşta hemde 120 gun .bizde ona geceriz.

Sayfa 730/1006 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •