Vakýfbank belli miktarýn üstüne GECELÝK faizini 15.85 yapmýþ (Arý hesabý). Sitelerinde miktarsal adýmlarý yazan etiketleri koymamýþlar o yüzden kesin olmamakla birlikte 100 bin üstü sanýrým. (Daha düþük tutarlarýn oranlarý 14.50 ve 15.75)
Vakýfbank belli miktarýn üstüne GECELÝK faizini 15.85 yapmýþ (Arý hesabý). Sitelerinde miktarsal adýmlarý yazan etiketleri koymamýþlar o yüzden kesin olmamakla birlikte 100 bin üstü sanýrým. (Daha düþük tutarlarýn oranlarý 14.50 ve 15.75)
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
https://subesizbankacilik.vakifbank....nlukFinans.htm
14.50-15.75 sözleþme sonu verilen faiz oranlarý yani 100 gün sonunda.Hoþgeldin oraný 16.75 Üst limitte yüksek..
Bende pazartesi arý hesap için görüþecektim size verilen 15.85 mi?Eðer öyleyse düþürmüþler oranlarý.
Son düzenleme : yolgider; 22-06-2018 saat: 16:35. Sebep: .
Geçen hafta tanýdýðým oðlu için hollanda da bir üniversiteye yüklü miktarda master için kayýt ücreti gönderdi. Normal þartt çok yüksek bir ücret dönüyor bu iþlerde fakat bu tarz yurtdýþý eðitim durumlarýnda düþük ücret alýyorlarmýþ ve 12 eur masraf ile parayý gönderdiler. Banka da sanýrým ya iþ bankasý ya yapýkrediydi. Eðitim amaçlý olduðunu belirtin bankaya belki biþeyler yaparlar.
Ben kimseden oran almýyorum ARI hesap otomatik gecelik faiz iþletiyor zaten. Daha 1-2 gün önce 14.50 idi, düþürdükleri bir þey yok bana göre? Benim hoþgeldin süresi geçeli çok uzun zaman oldu; "devam" faizine bakýyorum sadece. O da yeni 15.85 oldu. Ama dediðim gibi hangi tutardan itibaren bilemiyorum.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Þu saat itibariyle konutta 0.98 faiz oraný sona ermiþtir. Ne kadar manidar zamanlama ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri