Merkez Bankasý para bastýkça ve
1oY tahvil: 17.2%
2Y tahvil : 19.4%
bu tahvil faizleri düþmeden piyasa faizlerinin düþmesi imkansýz denmekte.
tabiki üstadlar daha iyi bilir
Merkez Bankasý para bastýkça ve
1oY tahvil: 17.2%
2Y tahvil : 19.4%
bu tahvil faizleri düþmeden piyasa faizlerinin düþmesi imkansýz denmekte.
tabiki üstadlar daha iyi bilir
Evet þubeleri ayrý. Web sitelerinden veya Google'dan bulabilirsiniz adres ve telefonlarýný. Ýlgilendiklerinizi arayýp sorarak alt limit hakkýnda bilgi alabilirsiniz. Kesin bir kurallarý yok gibi görüyorum ben. Sözde bazý limitler var ama esnemeye müsait gibi görünüyor. Belki farklý bankalardaki mevduat miktarlarýnýza göre, ileride kendi bankalarýna daha fazla mevduat aktarabileceðinizi düþünerek, baþlangýçta limit altý miktarlarla açýlýþ yapmayý kabul ediyor olabilirler.
Sevgili mevduatçý kardeþlerim , þöyle 3-4 sayfa okudum. Coþmuþsunuz. Dövizcileri taþlýyorsunuz ama henüz erken. Sonra sepet yapan benim gibilerde hem döviz, hem mevduat hem yatýrým fonu , hem titreþimli don bulunuyor. Yani aslýnda hepimiz tasarrufçuyuz.
Þimdi gelelim son 2 günde ki faiz oranlarýndaki kýpraþmaya.... Haziran ayýnýn bilanço ayý olduðu hepinizin gözünden kaçmýþ. Bu ayýn sonundan itibaren oranlar 17 lere inecektir. Bunu bir köþeye not ediniz. Hepimize bol kazançlar. yatýrým tavsiyesi olamaz.
Özel bankacýlýk þubelerini gözünüzde büyütmeyiniz. Onlarýn esas hikayesi; yatýrýlacak paranýn büyüklüðü deðildir. Genelde türev ürünler ve borsa iþlemlerine yönelik faaliyetlerde bulunmak üzere konusunda iyi elemanlar çalýþtýrýrlar. Diðer sýradan þubelerde telefona bakacak adam bulamazsýnýz, sinir olursunuz. Özel þubede jet hýzýyla telefona bakarlar.Çünkü al-sat demek komisyon demektir. Kazanç demektir.
Yer Ýmleri