Sayfa 730/948 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Bu tür kağıtlarda beklenti bittiğinde kâr gördüğünüzde arkanıza dönüp bakmayacaksiniz. Baktığınızda ihale sizlere kalır. Kar gör roket.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by pokemon Yazıyı Oku
    bu tür kağıtlarda beklenti bittiğinde kâr gördüğünüzde arkanıza dönüp bakmayacaksiniz. Baktığınızda ihale sizlere kalır. Kar gör roket.

Plk-l01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    karı gördünse sat. Yaptığın yorumun hiç bir temel dayanağı yok. Birincisi birleşme olduğun türkiyedeki pazarın %25 sahip olacak bir sanayi şirketinden bahsediyoruz. Erciyas geçmiş yılların karı. Ve düzenli kar payı dağıtımlarını düşünürsek bu hissenin bu fiyatlarda olması mümkün değil. Her koyun kendi bacağından asılır. Her kesin kendi parası. Ytd.

3. Herkesin benim senin bir planı var , onlarında bir veya daha fazla planı var bu gerçek , bu hissede gördüğüm kadarıyla çoğu kişi birleşme çağrısına geldi ve bekliyor bende dahil o yüzden bilançosu vb şeyler önemli deyil zaten yeteri kadar gerginiz ve moralsiz , bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara tavsiyem sitede 1 ila 730 arası değerli kardeşlerimizin yorumlarını okuması ve süzgeçten geçirip değerlendirmisi menfaatinedir kimse ben yiyemedim al sen ye demez sabırla bekliyeciğim veya ceğiz yatırım yaptığımız miktar rahat paraysa sorun yok ama emanet kredi vb ye çatlak sesler çok olur biraz sabır herşey güzel olacak inş. YTD. Herkese hayırlı cumalar güzel haberler duymak dileğiyle.

4. Ne beklentisi gerçeklendiğinde satacan
    Asıl şu anki beklenti gerçekleşti zaman sıfır bir şirketin hisselerine sahip olacaksınız
    Özbal geçmişde kalacak
    Erciyas gibi şirketin hisselerine sahip olunacak
    Asıl yeni şirket için beklentiler başlayacak
    Neler gibi dersseniz
    Şirketin ismi değişimi
    Borsa kotasyon değişikliği
    Elinde olacak olan hissenin değerleri hesapnacak kişiye göre
    Sonra sermaye artırımı
    Gireceği ve alacağı yurt içi ve dışı
    İhaler
    Dağitacağı temettü veya bedelsizler
    Vs vs vs
    Ben böyle düşünüyorum
    Belki yanlışım bilemiyorum
    Her kes kendi bacağında asılırı
    Yatırım tavsiyesi asla ve asla değildir

5. 10 bin lotum var ve beklemekten sıkıldım, maliyetine, 2.64' e yazdım, giderse karton alacam. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by bilgehan Yazıyı Oku
    karı gördünse sat. Yaptığın yorumun hiç bir temel dayanağı yok. Birincisi birleşme olduğun türkiyedeki pazarın %25 sahip olacak bir sanayi şirketinden bahsediyoruz. Erciyas geçmiş yılların karı. Ve düzenli kar payı dağıtımlarını düşünürsek bu hissenin bu fiyatlarda olması mümkün değil. Her koyun kendi bacağından asılır. Her kesin kendi parası. Ytd.
    Acaba birleşecek mı onay alacakmi bende senin düşündüklerini düşünüyorum fakat ya onay almaz sa ne olur? Bu önemli olan.

7.  Alıntı Originally Posted by pokemon Yazıyı Oku
    Acaba birleşecek mı onay alacakmi bende senin düşündüklerini düşünüyorum fakat ya onay almaz sa ne olur? Bu önemli olan.

S... S... Birlelecekler.spk. Onay verecek
    Çoçuk oyuncağımı...oyunmu.oynanıyor.

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bi arkadaşımızın dediği gibi çok pis birleşecekler hemde.

Sayfa 730/948 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •