Sayfa 730/1002 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu arada nnf'ciğimizin önceki hafta başı itibarıyla ihraç ettiği yüzmilyon pay da tükenmek üzere gibi görünüyor. inşallah bir süre pay ihracı yapmazlar. yoksa sıkıntı olabilir.
    Bir dönem Haydar Bey ile mesajlaştığımda (MAC yöneticisi ) Yaklaşık, kabaca hangi meblağlardan sonra, bir yerli hisse fon için manevra yapmak, hisse değişmek çok sıkıntılı olacaktır diye sormuştum. Çünkü piyasamız o kadar da likit değil, hele relatif yapmak için yan kagıtlara girmek de kolay değil. Girsen bile çıkmak kolay değil. Kendisi 3-4 milyara kadar sorun olacağını sanmıyorum demişti.
    O yüzden NNF'de pay çıkaracaktır kanımca. Mal satan tüccar, mal satmaktan vazgeçmez, temel kuraldır. Zaten göreceksiniz, en ufak %5' lik bir ayı piyasası oluşsun, tüm hisse fonlardan paranın %20-25'i kaçacaktır, hep böyle olmuştur. Aylık %17 fena değilmiş diyen adamlar var twitterde, fena değil diyor. Yani hep öyle abuk beklentisi olan da çok.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. TKF tekliyor, MAC iyi getirecek sabredin dediğimde itirazlar olmuştu.
    Sonrası belli...
    O yüzden hisse fonu bile alsan çeşitlendireceksin ki riski dağıtsın...

3. NNF ye oluk oluk yatırımcı gelmeye devam ediyor. 9215 yatırımcı ve 316 milyon portföy büyüklüğü olmuş.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Saat 14:00 de Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Karar dolar ve borsayı etkileyecek dolayısı ile de fonları etkileyecek.
    Piyasa beklentisi 200 bp ama ben bu beklentinin altında +- 0,25 olmak üzere 150 bp arttıracaklardır diye tahmin ediyorum. Sizlerin tahminleri nelerdir arkadaşlar.

5. IPB un ufak oldu 4 günde.. -1.94% bugün de. Ben çok umutluydum bu fondan. Ekip iyiydi. Yeni tcd olur beklentim vardı. Yine de izlemeye devam edeceğim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Saat 14:00 de Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Karar dolar ve borsayı etkileyecek dolayısı ile de fonları etkileyecek.
    Piyasa beklentisi 200 bp ama ben bu beklentinin altında +- 0,25 olmak üzere 150 bp arttıracaklardır diye tahmin ediyorum. Sizlerin tahminleri nelerdir arkadaşlar.
    Olasi bir faiz arttirimda ( 100, 150 bp ) sizce borsanin durumu ne olur ?

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    IPB un ufak oldu 4 günde.. -1.94% bugün de. Ben çok umutluydum bu fondan. Ekip iyiydi. Yeni tcd olur beklentim vardı. Yine de izlemeye devam edeceğim.
    Sanki türevlerle aşırı oynuyorlar ki 28/29/30 Eylül tarihli hareketlerde bunu destekler mahiyette. Hsyf lerde türev ürünler hedge etmek için kullanılmalı kar etmek için değil.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. sn hellistheothers,
    GBC nin içindeki etf leri inceleyebildiniz mi? Ben çok hakim değilim yurt dışı etf lere. Değerli yorumlarınızı rica edebilir miyim?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 730/1002 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •