Sayfa 729/1002 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    katılım30 eksi 0.49, baz aldığı fon rbh artı 1.36. kat50 eksi 0.55, baz aldığı fonlardan mps eksi 0.60, kpc artı 0.94. katılım tarafında neler oluyor? kpc ile rbh anlaşıp mps'yi piyasadan silmeye mi çalışıyorlar? şaka bi yana bu nasıl iş anlayamadım. rbh'yi bir kenara koyuyorum. kpc aylıkta mps'nin 2 puan önüne geçerken üç aylıkta ta beş gün eksii olmasına rağmen sadece 0.70 puan geride kalmış. öyle görünüyor ki kpc, mps'nin rakibi olma yolunda son hızla ilerliyor. hatta oldu bile de denebilir.
    Bu ayrışma benimde dikkatimi çekiyordu ve RBH özelinde izlemeye devam ediyorum. Ancak bu şekilde ete kemiğe büründürerek rakamlarla yazmak gerçekten farkındalığı arttırıyor. O kadar takip etmeme rağmen sn. hayrani'nin mesajını okuduğumda sanki bunun hiç farkında değilmişim gibi hissettim. O yüzden bu forumu seviyorum ve iyi ki burayı keşfetmişim..

Katılım endeksleri tarafında önümüzdeki dönemde beklenen bist30/xbank öncülüğündeki ayı piyasası açısından çekincelerimi daha önce belirtmiştim. Şahsen bir süre daha izleme tarafında olacağım ama yukarıdaki ayrışmalar ve relatif getiriler devam ederse bu katılım hsyf ler açısından gerçekten çok ümit verici olacak.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. TKF -0.62% geldi. epey durakladı bu aralar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. TKF -%0,6170
    portföy değişikliği ihtiyacı var gibi.

GBC %0,3340 fena değil
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Katılım endeksine göre bakıp verdiğiniz bilgi çok faydalı. Evet gerçekten dikkatle takip etmek gerek. iyi katılım hisse fonların 3'e çıkması umut verici. Bir süre daha izlemekte yarar var. Ben çok kısa vadeli bir ayı piyasası bekliyorum oradaki performanslarını görmek için. Uzun süredir boğadayız yanıltıcı olması diye. Portföy içeriğinden ziyade, portföy dönüşüm hızlarına bakacağım biraz, incelememiştim detaylı
    ğstadım, belki biliyorsunuz ben görme engelliyim ve ekran okuyucuların yetersizliklerinden dolayı pdf dökümanları sağlıklı okuyamıyorum. rbh katılım 30 olduğundan ayrı tutuyorum ama mps ve kpc'deki şu durumu bir araştırıp değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. son bir aydır aynı kulvarda koşan mps ile kpc arasında gece ile gündüz kadar fark olmaya başladı. bu işin perde arkasını araştırmak, hepimizin faydasına olacak, şimdiden teşekküürler.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Beni burada en çok mutlu eden şey tuhaf gelebilir belki ama, yazanların neredeyse tamamının azami ölçüde ana dilini düzgün kullanan insanlar olması ve yazılarda imlanın olabilecek en üst düzeyde doğru kullanılması açıkçası.
    Belki bazı insanlara takıntı gelebilir ama bu tür semboller bana insana dair çok ipucu vermiştir hep kim olduğuyla ilgili. İnsan, dilini iyi kullanmayı; zorlayarak ya da uğraşarak yapamaz, hayat tarzı, birikimi, ömrü boyunca okuduğu cümle sayısı bunu sağlar.
    'herkez beni beyeniyor deyilmi' falan yazan birinden ürkerim nedense genelde. Neyi, nasıl yazdığı umurumda değil ama, neyi nasıl yazdığı ona dair sırlar verir bana. Pek civarında olmam, bulaşmam. Çünkü o adama dair çok şey anlatır aslında. Hayat sembollerle yürüyor çoğu zaman. Kırmızı ışıkta yanında durduğum bordo şahin ile beyaz bir renault 9 bana aynı intibağı, aynı ipucunu vermez.
    Bazen genellemeler, önyargılar hayat kurtarır, herkes tersini düşünüp savunsa da.
    Bu forumda gerçekten çok nitelikli insanlar var, hatta tamamı öyle. En azından bu başlıkta ben aksine hiç denk gelmedim.
    Benim için insanların konuşma dili de , yazı dili de çok önemli ölçüt. Burası bu anlamda huzur veriyor bana.
    Bu konuda sizin hakkınızı teslim etmek gerek sn. hellistheothers. Foruma ilk girdiğimde okuduğum mesajlardan bazıları size aitti ve yazı tarzınız ilk anda dikkat çekiyor. Hatta eski forumları ve diğer arkadaşlarında belirttiği borsa/endeks sayfalarını düşününce şaşırtıyor biraz. Şahsen her zaman bu kurallara elimden geldiğince uymaya çalışan biri olarak forumu okuduktan ve bu düzeyi gördükten sonra yazılarıma bir o kadar daha dikkat etmeye başladım.

Dilimize yerleşmiş bir tabir vardır; 'Herkes kapısının önünü temizlerse, tüm mahalle temiz olur' diye. Çok severim bu sözü. Çünkü her konuda az çok demeden elimizden geleni yapmalıyız, ancak bu şekilde ülkemizin bir nebzede olsa nefes alınabilir bir yer olacağına inanıyorum. Dilimizde bunların en önemlilerinden. Emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.
    Son düzenleme : Saf_sata; 22-10-2020 saat: 10:18. Sebep: harf hatası
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. bu arada nnf'ciğimizin önceki hafta başı itibarıyla ihraç ettiği yüzmilyon pay da tükenmek üzere gibi görünüyor. inşallah bir süre pay ihracı yapmazlar. yoksa sıkıntı olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ğstadım, belki biliyorsunuz ben görme engelliyim ve ekran okuyucuların yetersizliklerinden dolayı pdf dökümanları sağlıklı okuyamıyorum. rbh katılım 30 olduğundan ayrı tutuyorum ama mps ve kpc'deki şu durumu bir araştırıp değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. son bir aydır aynı kulvarda koşan mps ile kpc arasında gece ile gündüz kadar fark olmaya başladı. bu işin perde arkasını araştırmak, hepimizin faydasına olacak, şimdiden teşekküürler.
    Hocam mps'deki meblağı ikiye bölmek gibi bir fikrim vardı katılımcılar arasında. rbh hep dikkatimi çekmişti. Biraz daha bakacağım bir takım detaylara. kpc ile ilgili kurumla da görüşmek lazım, iştahlarını vs. görmek açısından. Net bir şey oluşursa, ne gördüm vs. burada mutlaka paylaşırım. Ama bu katılım mevzunda Sn. Tradestop çok ehil açıkçası. Onun fikirlerine de bakmakta yarar var.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Saf_sata Yazıyı Oku
    Bu konuda sizin hakkınızı teslim etmek gerek sn. hellistheothers. Foruma ilk girdiğimde okuduğum mesajlardan bazıları size aitti ve yazı tarzının ilk anda dikkat çekiyor. Hatta eski forumları ve diğer arkadaşlarında belirttiği borsa/endeks sayfalarını düşününce şaşırtıyor biraz. Şahsen her zaman bu kurallara elimden geldiğince uymaya çalışan biri olarak forumu okuduktan ve bu düzeyi gördükten sonra yazılarıma bir o kadar daha dikkat etmeye başladım.

Dilimize yerleşmiş bir tabir vardır; 'Herkes kapısının önünü temizlerse, tüm mahalle temiz olur' diye. Çok severim bu sözü. Çünkü her konuda az çok demeden elimizden geleni yapmalıyız, ancak bu şekilde ülkemizin bir nebzede olsa nefes alınabilir bir yer olacağına inanıyorum. Dilimizde bunların en önemlilerinden. Emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.
    Kesinlikle hocam. Selamlar.

Sayfa 729/1002 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •