Sayfa 731/1001 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Erdekte yaşıyorum, bugün Cumartesi pazarına gittim. Pazartesi pazarına göre biraz daha sosyete kesimin uğradığı ve dolayısıyla fiyatların bir tık yukarıda olduğu bir pazardır. 5-6 tane peynirci arabası düzenli gelir yan yana park eder. Ben de biraz peynir aldım, siparişim hazırlanırken yandaki satıcılar dahil 400 gr'dan fazla peynir alanı görmedim, ya da 30 TL'Lik şeklinde söylüyor artık insanlar. Gelirken 3 tane farklı kasabın önünden geçtim içeride müşteri bile yoktu. Siz hangi dünyada hangi ortamlarda yaşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Gundi ve trollerinin herşey 4-4lük ilüzyonu da kabak tadı vermeye başladı artık

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bugün yasadigim ilçede kasaplarda et kalmamıştı 30 senedir böyle bir şeyi ilk defa görüyorum .kolları kopuyor insanların taşırken .ne tas kebaplik ne biftek ne antrikot ne kıymalik..biraz kuzu but vs vardı tezgahta .
    Roket atsaydın diyeceğim ama yine de anlamaz...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bugun aklimdan Istinye Park avmdeki Fareast adli uzak dogu restoranina gitmek gecti.

http://www.fareast.com.tr/

Dedim simdi 3 kisi oraya git araba en azindan 100 TL yakar arti 800 de zam gelmedi ise 2 set menu 1 Anayemek 1 acili eksili corba ve 2 kutu kola icin oderiz eder sana 1000 TL.
    Onun yerine kilosu 400 TL den 2.5 kg bonfile alir evimde 3 sefer yerim temiz temiz dedim ve vazgectim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kahrolsun Gidivanizm..

Eski turkiyede hic bir sey yoktu akepe oncesi.

Ama insanlarin karni en azindan doyuyordu.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Erdekte yaşıyorum, bugün Cumartesi pazarına gittim. Pazartesi pazarına göre biraz daha sosyete kesimin uğradığı ve dolayısıyla fiyatların bir tık yukarıda olduğu bir pazardır. 5-6 tane peynirci arabası düzenli gelir yan yana park eder. Ben de biraz peynir aldım, siparişim hazırlanırken yandaki satıcılar dahil 400 gr'dan fazla peynir alanı görmedim, ya da 30 TL'Lik şeklinde söylüyor artık insanlar. Gelirken 3 tane farklı kasabın önünden geçtim içeride müşteri bile yoktu. Siz hangi dünyada hangi ortamlarda yaşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Gundi ve trollerinin herşey 4-4lük ilüzyonu da kabak tadı vermeye başladı artık
    Erdek'i çok severim, hemen her yaz uğrarım, kalabalık olmayan uygun fiyatlı bir yerdir. Emekli şehri. Emekliligimde yaşamayı düşündüğüm yerlerden biri. Ortadireği iyi yansıtır ama varlıklı kesim oraya uğramaz, beğenmez. Para oraya fışkırmıyor pek kısacası, sizin gözlemleriniz halkın çoğunun ücretlilerin durumunu yansıtıyor ama parayı ayağıyla karıştıranların sesi daha çok çıkıyor bu ara.

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Erdek'i çok severim, hemen her yaz uğrarım, kalabalık olmayan uygun fiyatlı bir yerdir. Emekli şehri. Emekliligimde yaşamayı düşündüğüm yerlerden biri. Ortadireği iyi yansıtır ama varlıklı kesim oraya uğramaz, beğenmez. Para oraya fışkırmıyor pek kısacası, sizin gözlemleriniz halkın çoğunun ücretlilerin durumunu yansıtıyor ama parayı ayağıyla karıştıranların sesi daha çok çıkıyor bu ara.
    Ben de 30 senelik yazlıkçıyım, son yıllarda burada kalışımızı kış ortasına kadar uzattık. Bilirsiniz 3-4 sene önce doğalgazın gelmesiyle birlikte özellikle Kurbağalı bölgesindeki zengin emekli İstanbulluların bir kısmı dönmeyip Erdekte kalmaya başladılar, şehirde para akışı artmaya başladı, restoranların fiyatlarına da yansıdı bu, Cumartesi pazarı da Kurbağalı bölgesinde kurulduğu için bu insanların uğrak yeridir. Bu kitleye rağmen bugünkü alışveriş şekli böyleydi.

6. son dönemde artan mevduat faiz oranlar ppf'lere de olumlu yansır mı?

FIL fonunun aylık getirisi %20lerde görünüyor, %30-28 olmasa da 25'leri görür mü?

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Sn spektrum..Gundinin trolu falan değilim.ayrica ben benim yaşadığım ilçedeki gördüğümü söyledim.istanbul olmasından kaynaklı olabilir en nihayetinde nüfus çok.belkide hatamız İstanbul'da olduğumuz için gözlemleme yanlışı yapmamiz olabilir. .

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bugün yasadigim ilçede kasaplarda et kalmamıştı 30 senedir böyle bir şeyi ilk defa görüyorum .kolları kopuyor insanların taşırken .ne tas kebaplik ne biftek ne antrikot ne kıymalik..biraz kuzu but vs vardı tezgahta .
    Sen nasıl bş yaratıksın halen çözemedim
    Ankarada istanbulda ucuz kıyma kuşbaşı kuyruklarını görerek nasıl böyle vicdansızlık yapabiliyorsun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 731/1001 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •