Sayfa 731/1005 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    boşluklu barların hacmine bakınca bunun bir anlık heyecanla yapıldığını düşünmek biraz saflık olur. 6500 bence az. bunun bize gelişi 5 bin.

şaka yapmıyorum.
    Hisselerin temel verileri ne derece müsade eder bilemiyorum. Ama ana taşıyıcı banka+holding+otomotiv+havacılık olacak ondan eminim. Eregl+Krdmd 3.çeyrekten itibaren eşlik edebilir ufak ufak.

2. Depremden sonra esnetilen kredi özkaynak oranı uygulamasını uzatmıyorlar sanırım. Kredi kullananlar bilgi sahibiyse bizi de aydınlatabilir mi

3. Başak Viop
    6. Ay kapanma serüveni devam ederken 8. Ay vade hala boş.
    Gün içerisindeki vadelideki alışların gelmesi, endeksin artı - eksi yakması kapanma sancısı.
    Yapıkredi kapandıkça yukarı sekiyoruz.
    22’sini beklemeye devam ediyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Hisselerin temel verileri ne derece müsade eder bilemiyorum. Ama ana taşıyıcı banka+holding+otomotiv+havacılık olacak ondan eminim. Eregl+Krdmd 3.çeyrekten itibaren eşlik edebilir ufak ufak.
    ulaşım yaw ulaşım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    hocam şimdi bilemiyorum. bazılarını taşıyorum. çok da ümitliyim.

ama burda VESBE gibi bir şirketin yazılmamasına şaşırıyorum. her açıdan türkiyenin yüz akı bir şirket.
    audentes Fortuna iuvat

6. Kamu bankaları aleyhine özel büyük bankalar lehine bir gelişme olabilir.

Vergi ödemelerini almak, ellerindeki ucuz vadeli tahvilleri kamu bankalarına satmak vs.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Şu an en güzel çare evlerin çatısına döşemek olur. Ama o konuda da anti lobi ile bu bayağı engelleniyor. Özellikle fazlasını satmak konusunda. Ben 3 veya 4 sene içinde kendi tüketimimi buradan sağlamayı planlıyorum.(aküsüz)
    Fazla gelirse btc madenciliği atacağım. Devlet sat fatura kota ıvır zıvır ile uğraşamam. İnternet de starlink yapacağım.
    İran'da da çanak antenlerle uydular izleniyordu ne oldu. Devlet çanakları söküp takanların bir tarafına monte etti. Öyle beleşe bir şey olmaz. Yok elektrik üretimi yok starling elma...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 731/1005 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •