Originally Posted by
baymetin
Adam yoklama çekmişti ama çektiğinede pişman oldu gitdiYahudiye hayran olan sadece Masonlardır birde ABD deki Evanjelistler..
Yok yaw pişman etme amaçlı yazmadım. Yazım kişiye yönelik değil.
Sadece insanları, doğayı, canlıları ve evrenin işleyişini anlamaya çalışıyorum. Bilim adamı kafası ile yaklaşıyorum. Kişisel şey bende olmaz.
30 yaşımda nirvanaya deydirince, bende nefret kin hırs vb hiç bir şey kalmadı. Sadece ani ve anormal bir durumla karşılaşınca, içinde ikamet ettiğim beden hormon salgılayıp sinirli tepki vermeme sebep oluyor. Oda geçici oluyor. Üç beş saniye ile çok çok anormal bir şey ise 10-20 dakka filan sürebiliyor.
Şu anki durum öyle değil. Sadece anlamaya çalışma çabası. Desideroyu değil, insanı anlama çabası.
Hoş öğrenemediğim bir şey kalmadı.
Sadece insan davranışlarının evrimsel geçmişi üzerinde örnekler topluyorum. Hangi canlıdan evrilen insan grubu nasıl davranıyor. Olaylara tepkisi nasıl oluyor filan fıstık. Desidero dan maalesef madde çıkaramadım. 
Madde madde yazıyorum, ilerde topluca yayınlarım. Evrildiğimiz canlıların birebir kopyası olduumuzu delilleri ile sıralayacağım. Yukarda makak derken hakaret amaçlı yazmadım. Bilim adamı şeysi ile şeyttim.
Netçede ben hariç herkesin maymunlardan evrildii apaçık ortada.
Dağ keçisinden evrilen biri olarak hümanid maymun gruplarını evirip çeviriyorum. Bak bunuda hakaret olarak algılamayın, tamamen bilmsel durumlar.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri