Sayfa 732/1011 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar da kayda değer olarak 5 mlyn lotla EREGL ve EKGYO taşınmış, başka da yok, açılan pozisyonlar muhtemelen gün içinde karlı ve ya zararlı kapanıyordur,
    Çok büyük para girişi olmadan kalkmayacak hisselerde açık yapılıyordur.

Hisse sahipleri dağınık olanlarda yüklü açık yapmak büyük oyuncular için avantajlı olabilir. Ani para girişi olur ise nedenine bakıp gerekirse bu sefer ters yönde katlamalı pozisyon alıyorlardır. Yani pahalı hissede değil ucuz hissede açık yapmaları bu stratejiye uygun gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    2006-2019 arası en fazla siyasi konuşmalar yapan bendim.Hatta aldığım cezalar hep yüzden olmuştur.Son 3 yıldır yapmıyorum..siyasi

tüm basını takip ederim o ayrı ama burada kimse kimseyi ikna edemez.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Son bir yılda kömür en çok artanlar arasında HRC ise en çok düşenler arasında, bu fotoğrafta değişim başladığı anda EREGL hareketlenir diye düşünüyorum.

BBHT'ye sürekli demir çelikçiler çıkıyor, Rusya'dan, Hindistan'dan, Çin'den ürünler geliyor biz onlara satamıyoruz vs şikayetleri var.

yokbe ariston 2 haber yayınlaşın olumlu badem spor zaten haberi bildiğinden kaldırırlar tahtayı onu temettü de kullanacaklar ilk aşaması maden hikayesi 40-43 bandına oturttular önümüzdeki zaman diliminde temettü pompası başlar ozamanda bir bakmışık 46-52 bandına oturturlar sıra ile
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bigshort dayu kastın herhalde.. dayucum havayı iyi koklayıp kazanıyor....Bizede tebrik düşüyor....
    yazdıklarımı iyi oku nerden bağladın dayına
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben kazan anı her zaman tebrik ederim, burda her gün para dağıtıyorlar, kazan an görünce mutluluk duyuyorum nedense, big big abi bugün sessiz trade ediyor, paraları katlamış olmalı, görünüşe göre kimseyi tebrik edemiycez...
    Senin iyi niyetin form olarak büyük çoğunluk seni alkışlıyor ve tebrik edrim.....İyi niyet çok önemli..... big dayu bir sefer yazdı.....en büyük kazancı bugün mü yapacam dedi ve sonra yazmadı......umarım iyidir....

6. Banka fiyatları nominal yüksek, 2023'de bir çok banka bedelsiz başvurusunda bulunur bence. 5 lira civarı alım satım için iyi oluyor.

Bu arada kuruş hanesi 3 digit yapılacaktı, o konuda bir türlü gelişme olmuyor.

7. Bankalar bireysel tarafta kredilere ağırlık vermiş. Bir banka 3 gün için faizi %0,99 a indirmiş. 11 ay taksitli kullanılabiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bankalar bireysel tarafta kredilere ağırlık vermiş. Bir banka 3 gün için faizi %0,99 a indirmiş.
    Hangi banka
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Sayfa 732/1011 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •