Sayfa 733/1001 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Başkan, çok afedersiniz ama benim bankada tuttuğum dövizi çekmek istediğimde benden -nakit çekim komisyonu- diye para kesecek adamın an.sını çok fena öperim. Dötünden kan alırım. Zaten vadesizde tepe tepe kullanacak , isteyince nanik diyecek. O kadarda değil artık.
    yavaşşş o kadar da değil, adamlar bunu onlarca ülkede uyguladı
    milyarların yaşadığı hindistan bile gıkını çıkaramadı..!!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Başkan, çok afedersiniz ama benim bankada tuttuğum dövizi çekmek istediğimde benden -nakit çekim komisyonu- diye para kesecek adamın an.sını çok fena öperim. Dötünden kan alırım. Zaten vadesizde tepe tepe kullanacak , isteyince nanik diyecek. O kadarda değil artık.
    Git çek alsınlar hemen ne yapacaksın
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    devlet genelgesini yayınlamış sen kan alıcaksın dene bakalım derler adama..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yavaşşş o kadar da değil, adamlar bunu onlarca ülkede uyguladı
    milyarların yaşadığı hindistan bile gıkını çıkaramadı..!!
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    devlet genelgesini yayınlamış sen kan alıcaksın dene bakalım derler adama..

Sevgili arkadaşlar,

1. KAn almak , mecazi anlamda kullanılmıştır. En hafifi insanlar bir daha sisteme güvenmez ve sistem kan kaybeder.

2. Bir mudi devletine, sisteme güvenmekle hata mı etmiştir ? ne demek devlet karar aldı bitti ? Devlet her istediğini milletine yapar mı demek isteniyor ? Bu dolarları baskılamak için yakın diye millet mi demiş ?

3. Daha pzt. günü kabine toplantısından sonra Devletin başı demedi mi '' 105 milyar dolar reverv var '' diye ?

4 . Kasa fırlatıldığı krizde bile gecelik faizler %8000 iken milletin dolarına dokunulmamıştır.

Sonuç ; zaten şahsıma ait hiçbir bankada , hiç bir hesapta döviz yoktur. İşte bu sebeple artık olmaz da....

5. Biliyorum, sizde bu işten memnun değilsiniz. Benim yazılarım sizlere karşı değil. Zaten ne demek istediğimi anlayanlar anladı. Yoksa , tüm milletin canı acımaktadır ve hiç kimse tasvip etmez.

6. Ahanda şimdi yeğenim aradı. ( Ona söylemiştim bu durumu ) Aktifbank tan 30 bin dolarını hiç kesintisiz biraz önce almış.

Altın günümüze bekleriz diye devamlı mesajlarda bundan geliyor demekki.

Orada da öpecekler.

Demokratik bir ülkede bunları konuşuyoruz.

Bir abd liye yada isviçreliye desek anlarmıydı?.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sevgili arkadaşlar,

1. KAn almak , mecazi anlamda kullanılmıştır. En hafifi insanlar bir daha sisteme güvenmez ve sistem kan kaybeder.

2. Bir mudi devletine, sisteme güvenmekle hata mı etmiştir ? ne demek devlet karar aldı bitti ? Devlet her istediğini milletine yapar mı demek isteniyor ? Bu dolarları baskılamak için yakın diye millet mi demiş ?

3. Daha pzt. günü kabine toplantısından sonra Devletin başı demedi mi '' 105 milyar dolar reverv var '' diye ?

4 . Kasa fırlatıldığı krizde bile gecelik faizler %8000 iken milletin dolarına dokunulmamıştır.

Sonuç ; zaten şahsıma ait hiçbir bankada , hiç bir hesapta döviz yoktur. İşte bu sebeple artık olmaz da....
    Elektrikte kayıp kaçak bedeli

Hesap işletim ücreti

Hastane katkı payı

Doğalgaz da her ay ufak ufak enflasyon düzeltme farkı vb var.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 733/1001 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •