Tl mevduatlar yılbaşından beri 40m TL artmış. geçen seneki 140m TL nin çok azı oranında. Bunun anlamı Bu faiz oranları reel olarak çok az ve bankalar bir şekilde likidite açığında faiz boostu yaşıyacaklar.
Tl mevduatlar yılbaşından beri 40m TL artmış. geçen seneki 140m TL nin çok azı oranında. Bunun anlamı Bu faiz oranları reel olarak çok az ve bankalar bir şekilde likidite açığında faiz boostu yaşıyacaklar.
yatırım tavsiyesi değildir
Belkide bütün bunlar faizi var olan seviyesinden aşağıya çekmekten çok , o boost oluşmasın diye alınan tedbirler. Belki de hakikaten %17 %18 lerin ihtimali oluştuğu için bu tarz radikal olmayan bir yola sapmış olabilirler. Yılan kuyruğunu ısırdı bakalım nereye kadar kemirecek.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
En sonunda hesap Mevduat Çiya kesiliyor.yapilanlar anayasaya aykırı.isteyen istediği yere yatırır.serbest piyasa ekonomisi.
Dün, Vakıfbank usd için %4.85 var diyen bir delikanlı vardı; şimdi Vakıfbank Özel Bankacılıkla görüştüm öyle bir oran yoktur, 100K /32-45'e Enson 3.90 dedi. Lütfen yalan yanlış bilgilerle topiği kirletmeyelim, insanları yormayalım...
bu şekilde başka bankaya geçmeye engel konulursa, dolara geçiş hızlanacaktır.
Devlet beni yaptığım hiç bir davranış suç olmadığı halde nasıl kara listeye alabilir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri