Sayfa 734/1001 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    şeyini şey ettiğmin şeyi

yapsa yukarı bir atakta binsem gene tepesine

Mayısta yaptığı tepede en tepeden bindim tepesine ama lot sayısı azdı.

yüz kere tepesine binip bin kere kırbaçlasam 2018 in acısı zor çıkar.

aman sayın bear bull
    doları bırak gitsin.
    en küçük düzeltmeyi bile yapmıyor.
    2018 ağustosunda çok zarar eden oldu bu meretten.
    erken sattım 40.000 dolar param azaldı.
    shortlama değildi haa..spot

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    aman sayın bear bull
    doları bırak gitsin.
    en küçük düzeltmeyi bile yapmıyor.
    2018 ağustosunda çok zarar eden oldu bu meretten.
    Aynı düşüncedeyim. MB nin dibi delinmeden 2 sene önce olanları hatırlayınca şimdi nereye gider, kim bilir. Ellerinde sadece faiz silahı kaldı ama gerçekten saldırmak isteyen bu silahı da uzun süre etkisiz kılabilir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Dolar 10 da fln da durmaz da hizli gitmiyor bu sorun

bütün bu kazık yediğim yerleri nirengi yapıp.
    oradaki sinyalleri doğru versin diye uğraşıyorum şimdi.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    normal şartlarda gitmesi gerekn rakama zaten yine gidecek..

ama yabancılar açısında durum muhtemelen şu:

"kur 1 ay sonra da gitmesi gereken yere gitse farketmez zira şu anda görece ucuz bir seviyeyi (*) Türk merkez bankası satarak savunmaya çalışıyor.. bırakalım satsınlar..fazla elleşmeyin.. 8 yerine 7.5 dan alırız biz de.. daha iyi.. o esnada borsa işlemlerimizde dolar cinsinden %2-3 ekstra avantaj kazanmış oluruz en az.. abd şartlarında mükemmel (ekstra) getiri.."

(*) görece olarak normal bir alış baskısının işaret edeceği seviyeden daha düşük bir seviye
    Yok şu an sıkıntı spread ve taşıma maliyeti ( korkunç swap faizleri ) nedeniyle dışarıdaki traderlar usdtry ye levye vuramıyorlar. Ne zaman ki likidite sağlanır geçmişteki gibi o zaman işlem yaparlar tabi artık bakan şahsen söz filan vermeli tekrar para gelmesi için. Daha aşağısı kesmez güven kırıldı.

Şu an oluşan hareket şirketlerimiz uygun kredi bulamıyorlar bu nedenle borç kapatıyorlar kapatmak için de dolar almaları gerekiyor. Yerli de hücum. Yabancı da 100 milyar almış gitmiş. Hepsini üst üste koyunca ortada çok net bir güven krizi var, tüm dünya dolarla banyo yaparken borsalar düşük faizle rekorlara koşarken biz sürünmeye devam. Yabancı gelse belki short girer belki long girer bilemeyiz ama bir noktada piyasa dengelenir, ben serbest piyasaya bu şekilde müdahaleye karşıyım kafanı kuma gömsen de gömmesen de gerçek gelir seni bulur ama erken ama geç.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Önce indikatörleri düzeltsin uçmak için. Bana pek mümkün görünmüyor, dxy de PU, onsta NU var iken.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güclü bearish enstrumanda pu, güclü bullishte de nu calısmayabiliyor. Örn: Dolar/tl. Yatayda soğutup sıçrıyor altın genelde bu ara kısa zaman aralıklarında

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yazılanlarin aksine dolar long da yakalanmak dolar shortta yakalanmaktan daha tehlikeli
    Shortlar +10 kurus avantaji var duzeltmesi cok sert oluyor bir de merkez duzeltmelerde 3 5 kuruş da makas iteliyor tam bir felaket
    Su hizda cikislarda dolar shortlar kapanir rahatlikla
    Dolar long iken cok tedirgin oluyorum

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yazılanlarin aksine dolar long da yakalanmak dolar shortta yakalanmaktan daha tehlikeli
    MB'de rezerv olduğu ve faizin CISS olmadığı zamanlarda öyle bir risk vardı.. artık yok... kasa boş, faiz arttırmak yasak...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 734/1001 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •