Dolar 10 da fln da durmaz da hizli gitmiyor bu sorun
bütün bu kazık yediğim yerleri nirengi yapıp.
oradaki sinyalleri doğru versin diye uğraşıyorum şimdi.
Yok şu an sıkıntı spread ve taşıma maliyeti ( korkunç swap faizleri ) nedeniyle dışarıdaki traderlar usdtry ye levye vuramıyorlar. Ne zaman ki likidite sağlanır geçmişteki gibi o zaman işlem yaparlar tabi artık bakan şahsen söz filan vermeli tekrar para gelmesi için. Daha aşağısı kesmez güven kırıldı.
Şu an oluşan hareket şirketlerimiz uygun kredi bulamıyorlar bu nedenle borç kapatıyorlar kapatmak için de dolar almaları gerekiyor. Yerli de hücum. Yabancı da 100 milyar almış gitmiş. Hepsini üst üste koyunca ortada çok net bir güven krizi var, tüm dünya dolarla banyo yaparken borsalar düşük faizle rekorlara koşarken biz sürünmeye devam. Yabancı gelse belki short girer belki long girer bilemeyiz ama bir noktada piyasa dengelenir, ben serbest piyasaya bu şekilde müdahaleye karşıyım kafanı kuma gömsen de gömmesen de gerçek gelir seni bulur ama erken ama geç.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güclü bearish enstrumanda pu, güclü bullishte de nu calısmayabiliyor. Örn: Dolar/tl. Yatayda soğutup sıçrıyor altın genelde bu ara kısa zaman aralıklarında
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılanlarin aksine dolar long da yakalanmak dolar shortta yakalanmaktan daha tehlikeli
Shortlar +10 kurus avantaji var duzeltmesi cok sert oluyor bir de merkez duzeltmelerde 3 5 kuruş da makas iteliyor tam bir felaket
Su hizda cikislarda dolar shortlar kapanir rahatlikla
Dolar long iken cok tedirgin oluyorum
Yer İmleri