Sayfa 734/1005 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İnşaat ve elektrikten önceymiş, bilemedik hocam, umarım duruyor dur, Süriye de iletişim alt yps

Bizim binadada var, gerçek fiber kablosu, artık kaç senctse, yerlerde geziyor, ta müdürlerine mail attım

İçim elvermedi, servet sonuçta,
    biraz spot biraz long var.

sorun yok. fırsat bitmez.

bakarsın dönmeye başlar, başka tahtaya zıplarız.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Altın hikayesiyle 60 tl dan beri mal kitlediler/kitliyorlar, o taraftan olumlu bir haber gelecek beklentim yok, bende short açarken çekinsem/korksam da shorttan çok güzel kazandırdı!
    Ereğli temel sebepler ile hareket edebilen bir şirket.
    Söz meclisten dışarı, Grafiğe 2 çizgi attım ahanda çok ucuz diye alım yapılmaz..Demir cevheri fiyatı belli. Çin liman stokları belli...
    Petkim-tüpraş-ereğli vs alıyorsan marjları sıkı takip edip dönüşlerde alım yapman lazım...
    Zaten uzun vade grafikleri de marjlar ile orantısaldır .
    Tüpraş neden gitmiyor diye de yazılıyor. 2 sene önceki marj ve yarattığı kar yok çünkü şu an..Enerji şirketi dönüşümü için uzun vade sabrın varsa tut...Yoksa şu an trade hissesi bence sadece

hadi garan neyi bekliyon geç tarihi zirveyi artık . yab şu haraketini.

xbank önemli direnci kırmak üzere..

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    petkimin palasını birtek bear abi tokatlayabildi..

gelmiş geçmiş en büyük tokatçı benim gözümde petkimde
    Benim gözümde de artık en büyük tokatcı Bear_Bull abi
    Tahtacısını baya yamultmuş diye kulislerde söylenti mevcut
    Hamdım Piştim Yandım

6. Aynen devam...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aralık ayında ihracat 23.5 milyar dolar, ithalat 32.3 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2024 yılında dış ticaret açığı 82.2 milyar dolar

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hadi garan neyi bekliyon geç tarihi zirveyi artık . yab şu haraketini.
    Bankalar son tango bence, yanlardan, bademlerden iyi topladılar 2024de,şimdi bakacug kime piyango vuracak
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2024 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 2,1 oranında büyüme kaydeden ekonomimiz tam 17 çeyrektir kesintisiz büyüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılında 13 bin 243 dolar olan kişi başına gelirimizin 2024'te 15 bin doları aşmasını, 2025'te ise 17 bin dolar seviyesinin üzerine çıkmasını bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2025 yılı için net ihracat ve sabit sermaye yatırımlarının da desteğiyle yüzde 4 büyüme oranına ulaşmayı hedefliyoruz

Sayfa 734/1005 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •