Sayfa 735/1007 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    imla kuralı arıyorsan şiir sevenler derneğine git burası borsa forumu kanka
    vurdu gol oldu....

bu tipleride anlamıyorum...

burası chat sayfası gibi bişey sanki makale yazıyoruz...

sohbet dili budur...

beğenmeyen edebiyat sayfasına gitsin...

orda de da ayrımı yazılmış...nokta nereye konmuş onu sorgulasın...

burda canlıyla oynuyoruz... noktayla virgülle değil...

zaten forumda yazan kalmamış...

yazanıda kılla tüyle kaçıracaklar...

2. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) sefer ücretlerine yüzde 15 zam daha yapıldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Uzmanları dinliyorum.Derler ki: 2.500 üzerinde 2.750-2.860 arasına kadar ralli devam eder.

Genel ortak hedefleri bu.

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta gönüllü öretmen olun içinizde eğitim aşkı var sizin...ama burada borsa öretin
    kardeş bilmemek ayıp değil...ama önem vermemek, basite indirgemek ayıp bence...Türkçemize saygı göstermek, okuyana saygı göstermek, yazılan yazıların asgari özenle yazılmasını gerektirir.

öyle yazılar görüyorum ki, hiç bir noktalama işareti yok..paragraf yok...okumak eziyet, anlamak zaten çok zor...yazıyı kıyafet gibi düşünün, caf caflı, süslü püslü olmasına gerek yok...ama kişi herşeyden önce kendine saygı duyuyorsa, temiz-düzenli kıyafetler ile toplum içine çıkmalı.

yazılarınız süslü, püslü olmasa bile..en azından temiz ve düzenli olsun...bir abi tavsiyesi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Uzmanları dinliyorum.Derler ki: 2.500 üzerinde 2.750-2.860 arasına kadar ralli devam eder.

Genel ortak hedefleri bu.
    Benim bu dalgada hedefim 2500-2600 aralığı idi...açıkçası 2600 üzerini çok beklemiyorum...ama şu ortamda ov hisse ya da long pozlardan satmanın anlamı yok bence..2600 e yaklaşırsa önce longları kaparım, sat sinyali gelirse de portföy hedge i için endeks shortlara başlarım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. bence buralardan bir yerlerden vermeliler ki, seçime 6 ay kalaya kadar yataya bağlayıp sonra uçurmalılar borsayı... tahminim öyle olacak

7. pıst 100 de gargara saati başladı kemal
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. seçimden sonra borsa uçma teorisinin dayanağı nedir acaba?

bunu çok duyuyorum da.

vay bu adamalar seçim yaptı hadi gidip yatırım yapalım mı diyecek yabancı sermaye.

Sayfa 735/1007 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •