Sayfa 736/2311 İlkİlk ... 23663668672673473573673773874678683612361736 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ermenistan Başbakanı Paşinyan

Barış icin Karabağ 'i Azerbaycan 'in toprağı olarak tanımaya hazırım.

Bunun için bana hain diyecekler ama içinde bulunduğumuz durumda elimizde barış içinde yaşayacağımiz bir Ermenistan kalması için yapıyorum.

lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·

Erivan karıştı...

Paşinyan 'in hain olduğunu ve idam edilmesini isteyenler sokağa çıkıyor.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Şayet kabul edilmezse, Azerbaycan bütün gücüyle, topyekün saldırmalı. Direk Ermenistan'a saldirılmalı.
    Tamamen ezmeden kesinlikle yenilgiyi kabul etmeyecekler.
    Abi bu Paşinyan, Ermenistan'ın başında olduğu müddetçe topyekün saldiriyi ertelemek lazım.
    Demek ki, adam bu Taşnakları zaptedemiyor. Kolay da değil. Daşnak deyyusları laftan anlamaz ki.
    @erefefik

3. Mustafa Karakaş
    @mkarakas02
    ·
    2s
    Bu nasıl bir yüzyıl Allah'ım!
    Bugünkü Azeri- Ermeni savaşında
    Ermenistan vatandaşları İran bayrakları sallarken
    Azerbaycan vatandaşları israil bayrakları sallıyor
    gel de çöz.
    @erefefik

4. Kazakistan Dışişleri Bakanı Muhtar Tleuberdi:

"Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki sınırların belirlenmesi hakkında konuşmamız gerekiyor, bu nedenle herhangi bir sınır ihlali hakkında konuşmak zor."
    @erefefik

5. Rusdu Saracoglu
    @RusduSaracoglu
    Ben ODTÜ ekonomi mezunuyum. Minnesotada doktora yaptım, Nobel ödülü kazanan bir hocayla tez yazdım. Hocalık yaptım, IMFde çalıştım, TCMB de başkanlık, Devlet bakanlığı yaptım. Hiç IMKBde hisse almadım. 😂😂😂
    Dr. Altuğ Özaslan
    @altugozaslan
    ·
    1 sa
    Mesajın amacı farklı ok ama bu derece eğitim ve kariyer sahibi bir kişinin kendi ülkesinin şirketlerine güvenmiyormuşcasına, bu şirketlerin hisselerine yatırım yapmamış olması bence çok yanlış ve çok acı…
    Rusdu Saracoglu
    @RusduSaracoglu
    ·
    30d
    Hemen karar veriyorsunuz. Ben IMKB de yatırım yapmadım dedim TC de yapmadım demedim. Beğenmiyorsanız beni takip etmeyi bırakın. 😀
    @erefefik

6. Beren
    @herhangibir_sey
    124 bin peygamber 1 tane şeytanla baş edememiş sen neyin Euzü besmelesinden bahsediyorsun ?
    Goley mi be ya?

DANGEROUS MIND Ω
    @DANGERO52091723
    @herhangibir_sey
    adlı kişiye yanıt olarak
    estaizübillah çarpılıcan be çocuğum 😂😂😂
    @erefefik

7. #SONDAKİKA
    🔴 Vladimir Putin'e suikast girişimi düzenlendi.
    @erefefik

8. Jason Jay Smart
    @officejjsmart
    From an acquaintance:

“Friend in Moscow went to a dacha in the countryside for a few days with friends.

He just texted me that the Ring Road around Moscow is closed by the National Guard. Hasn't seen anything like this since the 1991 coup.
    Dün böyle bir haber vardı. Başlığa eklemiştim.
    @erefefik

Sayfa 736/2311 İlkİlk ... 23663668672673473573673773874678683612361736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •