Sayfa 736/1002 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    yarın borsayı açacaklarsa bugün mutlaka şirketleri hisse geri alıma teşvik, vergi avantajları vs. kararlar açıklamaları lazım. bunu yapmadan açarlarsa hiç de zekice bir hareket olmaz. düşüş aynı hızda devam eder bence. tedbirler olursa yükselmese bile yatay dalgalı gider en azından.
    yaparlarmi sizce ,

2. Yeni alınan kararlar gereği bes fonları devlet tahvili oranını %20 oranında azaltacağı için devlet tahviline satış gelmesi gerekiyor. İçeriğinde devlet tahvili içeren fonlar bu karardan nasıl etkilenir

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    yaparlarmi sizce ,
    valla hocam bizim mahallenin bakkalı bile misal dükkanının bir rafı çökse bu hengamede muhasebe kayıtlarıyla borç defterini neyleyim çöpe atayım gitsin ne önemi var demezdi. akşamüstü bir haber gelir diye tahmin ediyorum.

spk açıklamış birseyler

Bddk:hisse geri alımları ocak 2024'e kadar çekirdek sermaye hesaplamasından düşürülmeyecek

bıst: Geri alım yapan şirketler üzerine yeni bir endeks hesaplanmasına karar verilmiştir

bıst: Açılış seansında emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı yapılmayacak

Hisse geri alımlarında stopaj sıfırlandı

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan düzenlemeyle hisse geri alımlarında stopaj sıfırlandı.

6.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    siz hiç iptal işlemi yaptınız mı bugüne kadar? yaptıysanız hangi banka? ziraatte fonlarda emir iptali yok. depremle ilgili değil 4 yıldır müşterisi olduğumdan beridir yok.
    Yapi kredi ben de iptal yapamiyorum, yarin sabah yapilabilir diye düsünüyorum 8 inde verdigimiz emirler

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Mel100508 Yazıyı Oku
    Yapi kredi ben de iptal yapamiyorum, yarin sabah yapilabilir diye düsünüyorum 8 inde verdigimiz emirler

naaptınız hocam iptal mümkün gözüküyormu? bende yine iptal şansı yok. artık satsın diyorum ben, bes fonları ciddi giriş yapmaya başlamış kanun değişince. artık hisse fonlara geçmek gerek. allahtan elimde yüklüce long varant vardı ordan bari kurtarıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    naaptınız hocam iptal mümkün gözüküyormu? bende yine iptal şansı yok. artık satsın diyorum ben, bes fonları ciddi giriş yapmaya başlamış kanun değişince. artık hisse fonlara geçmek gerek. allahtan elimde yüklüce long varant vardı ordan bari kurtarıyorum.
    İptal edemedim bende.Ama bist konusunda emin degilim.Alimlar devam eder mi? Depremde bisti açık tutan zihniyete güvenemiyorum

Sayfa 736/1002 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •