-

Originally Posted by
friendly_1980
yarın borsayı açacaklarsa bugün mutlaka şirketleri hisse geri alıma teşvik, vergi avantajları vs. kararlar açıklamaları lazım. bunu yapmadan açarlarsa hiç de zekice bir hareket olmaz. düşüş aynı hızda devam eder bence. tedbirler olursa yükselmese bile yatay dalgalı gider en azından.
yaparlarmi sizce ,
-
Yeni alınan kararlar gereği bes fonları devlet tahvili oranını %20 oranında azaltacağı için devlet tahviline satış gelmesi gerekiyor. İçeriğinde devlet tahvili içeren fonlar bu karardan nasıl etkilenir
-

Originally Posted by
dell14
yaparlarmi sizce ,
valla hocam bizim mahallenin bakkalı bile misal dükkanının bir rafı çökse bu hengamede muhasebe kayıtlarıyla borç defterini neyleyim çöpe atayım gitsin ne önemi var demezdi. akşamüstü bir haber gelir diye tahmin ediyorum.
-
-
Bddk:hisse geri alımları ocak 2024'e kadar çekirdek sermaye hesaplamasından düşürülmeyecek
bıst: Geri alım yapan şirketler üzerine yeni bir endeks hesaplanmasına karar verilmiştir
bıst: Açılış seansında emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı yapılmayacak
Hisse geri alımlarında stopaj sıfırlandı
Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan düzenlemeyle hisse geri alımlarında stopaj sıfırlandı.
-

Originally Posted by
friendly_1980
siz hiç iptal işlemi yaptınız mı bugüne kadar? yaptıysanız hangi banka? ziraatte fonlarda emir iptali yok. depremle ilgili değil 4 yıldır müşterisi olduğumdan beridir yok.
Yapi kredi ben de iptal yapamiyorum, yarin sabah yapilabilir diye düsünüyorum 8 inde verdigimiz emirler
CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Mel100508
Yapi kredi ben de iptal yapamiyorum, yarin sabah yapilabilir diye düsünüyorum 8 inde verdigimiz emirler
naaptınız hocam iptal mümkün gözüküyormu? bende yine iptal şansı yok. artık satsın diyorum ben, bes fonları ciddi giriş yapmaya başlamış kanun değişince. artık hisse fonlara geçmek gerek. allahtan elimde yüklüce long varant vardı ordan bari kurtarıyorum.
-

Originally Posted by
friendly_1980
naaptınız hocam iptal mümkün gözüküyormu? bende yine iptal şansı yok. artık satsın diyorum ben, bes fonları ciddi giriş yapmaya başlamış kanun değişince. artık hisse fonlara geçmek gerek. allahtan elimde yüklüce long varant vardı ordan bari kurtarıyorum.
İptal edemedim bende.Ama bist konusunda emin degilim.Alimlar devam eder mi? Depremde bisti açık tutan zihniyete güvenemiyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri