Sayfa 736/1007 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    seçimden sonra borsa uçma teorisinin dayanağı nedir acaba?

bunu çok duyuyorum da.

vay bu adamalar seçim yaptı hadi gidip yatırım yapalım mı diyecek yabancı sermaye.
    eğer seçimden sonra yönetim değişirse deli gibi yabancı girişi olur... sebebi bu bence... dolar düşer borsa çıkar

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    seçimden sonra borsa uçma teorisinin dayanağı nedir acaba?

bunu çok duyuyorum da.

vay bu adamalar seçim yaptı hadi gidip yatırım yapalım mı diyecek yabancı sermaye.
    Borsa hikayeleri sever çünkü. aslı astarı olmasına gerek yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Daha geniş(4+1) ,farklı muhitte bir ev alacaktım.Geçen eylülde 1.4 mil. iken şimdi 2.6 milyon olmuş.

Kafa patlat,hayatın ekran karşısında geçsin,HİSSE+VOB DERKEN Eylülden beri kazanç tl. olarak %80 olmuş.

Ama ev bundan daha fazla prim yapmış.Çok zoruma gidiyor.Dolarda duran bile beni geçmiş.Dolar, eylülde 8.20 olsa şimdi 15 olmuş.

Kredi çekmek istemiyorum ama sanki illa ki ,git kredi çekerek al ,diyorlar.

Çünkü mesela 1 mil. kredi çeksen onu 10 yılda yaklaşık 2.5-3 milyon olarak ödersin.(tam hesaplamadım)

Ama borsada %60 kazansan (benim açımdan gayet standart bir oran) bileşik getiri 10 yılda 100 milyon ediyor..

Borsayı az buçuk değerlendirenler için bu maliyette konut kredisi çekmek çok avantajlı.

4. hayırlı günler kıymetlilerim

Hepimiz ayrı ayrı dillerde aynı şarkıyı söylüyoruz sebep kazanabilmek başarabildik mi?
    BIST100 Sirketler uçacak kaçacak yükselecek düşecek şuradan tepki verir peki neden haklı gerekçeniz ne Bilgi tecrübe teknik temel haber spekulatör patron

dün bist100 333 milyon işlem hacmi BIST30'da ise 235 milyon endeks'lerinin tamamında ise 426 milyon satış oldu hisse değişimi 'oluyor dikkatli olun bizler anlayamayız da birileri KAMU banka ları ve garan ile piyasayı force edip değiş tokuş peşinde sanki diye yazı okudum ..

evler pahallı usta ev alma

6. bence seçime aşırı anlam yükleniyor.

hele ki reel ekonomi anlamında.

zaten kimse ağır konulara makas atmıyor. Misal dağlara taşlara niye aynı tip okullar açtık.

ya da bu okumuş çocuklar neden kaçıyor.

zaten böle konulara giren parti de oy moy alamaz.

7. Gelinen aşamada...
    Türkiye Ekonomi Programı ile ilerlemek, eski programa dönmeye kıyasla halen gerekli ve zaruri durmakta. Faiz kapısı bir açıldı mı, siyaseti dize getirinceye kadar bu oyun oynanmaya devam eder. Biliyoruz ki piyasada, intikam ateşi ile yanıp tutuşanların sayısı az değil.
    Lakin...
    Seçimden sonra, "melez bir program" üzerinde düşünmekte ve orta vadeli perspektife oturtmakta fayda var. Zira AK Parti geçen yıl 20 yıl içinde takvime bağlı icraat ve uzun vadeli bakış açısını toplumun tüm kesimlerine benimsetti.

OKAN MÜDERRİSOĞLU sabah gazetesi.
    bu kafanın ne anlattığını anlayanlar varmı bu topikte.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Moiz Kayseri ye yerleşmiş mi Ayasofya abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 736/1007 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz