Sayfa 737/899 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Sanırım bire bir değişecek şişe ile

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by kyhnki Yazıyı Oku
    Tavan olan hisse senetlerine ve karlılıklarına şöyle bir göz attım, sodanın çeyreklik karının yarısını bile, bir senede geçememiş ama piyasa değeri olarak sodayı geçen bir çok hisse var şu anda. Borsada her şeyin rasyonel olmadığına ait göstergelerden bir tanesi.
    Gruplar /hüstatciklar sağolsun. Teknik nedenlerle hisseleri costuruyorlar. Bir de ben bildim ben kazandırdım havalarina girip beğeni isteyerek egolarını hisselerle birlikte tavan yaptiriyorlar. Ulan ne yaptığını zannediyorsun bazı küçük yatircilari arkana alıp diğer küçük yatirimcilara iteliyorlar. Bu işi tecrube edenler boşuna dememiş borsa kim kime diye.
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

3.  Alıntı Originally Posted by yaanasip Yazıyı Oku
    Gruplar /hüstatciklar sağolsun. Teknik nedenlerle hisseleri costuruyorlar. Bir de ben bildim ben kazandırdım havalarina girip beğeni isteyerek egolarını hisselerle birlikte tavan yaptiriyorlar. Ulan ne yaptığını zannediyorsun bazı küçük yatircilari arkana alıp diğer küçük yatirimcilara iteliyorlar. Bu işi tecrube edenler boşuna dememiş borsa kim kime diye.
    Bu iteleme olayı çok yakın patlayacak. İbretlik yaşananlar. Eksi F/K, 60-80 F/K lar havada uçuşuyor. Yada bizim bilmedğimiz birşeyler var.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by alanlı Yazıyı Oku
    Bu iteleme olayı çok yakın patlayacak. İbretlik yaşananlar. Eksi F/K, 60-80 F/K lar havada uçuşuyor. Yada bizim bilmedğimiz birşeyler var.
    İş bankasının hissesinde iş bankası izin vermeden kimse at koşturamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İş bankasının hissesinde iş bankası izin vermeden kimse at koşturamaz.
    Hergün tavan tavan giden eksi F/K'lı ve 60-80 F/K lı hisselerden bahsediyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by alanlı Yazıyı Oku
    Hergün tavan tavan giden eksi F/K'lı ve 60-80 F/K lı hisselerden bahsediyorum.
    Tamam işte. Onlar gider, bunlar gitmez, yuları tutan var.

7. Hisselerin gitmesi için bir sebep yok. Kumarbazlar oynuyor şu an borsayı. Ellerinde patlatınca ağlama duvarı olacak tüm forum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tamam işte. Onlar gider, bunlar gitmez, yuları tutan var.
    Bakalım ne kadar yuları tutabilecekler. Gökdelenden aşağıya bakıp kendini büyük sananlar, kendilerinden büyüklerinin var olduğunu anlamaya az kaldı. Sabırla bekliyoruz.

Sayfa 737/899 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •