insallah tahtayi baskilayan kim ise ( ozdemir ucar olsun veya bi baskasi ) o kazandigi paralari yiyemesin insallah...bogazinda kalir insallah...bi gece kalp krizi gecirir insallah
insallah tahtayi baskilayan kim ise ( ozdemir ucar olsun veya bi baskasi ) o kazandigi paralari yiyemesin insallah...bogazinda kalir insallah...bi gece kalp krizi gecirir insallah
Şaka gibi ya .en hantal dediğimiz bankalar vb uçtu gitti.bu kadar beklentisi var ama endekse inat düşmeye inatla devam ediyor tahtada her kim varsa kendimde kazanmam kimseye de kazandırmam diyor.
Sağlık olsun azdan az çoktan çok gider.
Ama yarın öbür gün bir haber düşer Kap a satış veya kat karşılığı görüşüyoruz diye o zaman nasıl tutacak tahtayı çok merak ediyorum.bütün oyuncusu teknikçisi Instagram cısı telegram cısı buraya üşüşürse ne yapacak acaba.ha şirketle spek beraber hareket edip kap açıklamasını engeller veya geciktirirse o zamanda spk ya bizim şikayetçi olmamızı kim engelleyecek elbette biz yatırımcıların da duyduğu gördüğü bir şeyler vardır......bence akıllı olma zamanı bu kadar baskı yeter.
Benim düşüncelerim bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin
herkesin belli bir sabrı vardir...eninde sonunda kimin sabrı daha celik se o kazanir...suan ozdemir ucar herkesin sabrını deniyor...bakalim kimin sabrı kırılacak...ben 200 lu sevilerden 1 lot dahi almam artik...eger ki sabrımızi zorlayacak olursa ve 200 altinda gerirse ozdemir abimiz alim yapmayi ozaman dusunurum... hadi bakalim ozdemir abi kimin sabri daha celik izleyeceyuuukkk
Banka açık vadeli kumarhanesi kapanınca herkes kendi kümesine geri gelir sayılı günler saatler var.
Tavan tavan yakışır.
Arkadaslar yeni giren arkadaslar veya yeni alacak olan arkadaslar; sizden rica ediyorum sabirsizlik yapmayin...bakin borsa sabirsiz insanlarin, sabirli insanlara para kazandirdigi yerdir..bunu asla ama asla unutmayin..ozdemir ucarin oyununa gelmeyin sakin...
Söyle bir çarşı pazar gezdim yerli muz fiyatı 35 tl olmuş yüzüne bakan yoktu eskiden şimdi fiyatından dolayı bakan yok.
Ohh bir serinlik geldi elini korkak alıştırma gitmeyen daha çok düşer hesabı ver ayarı heyecanlı oluyor. Hem kapanışı ustalar yapar değil mi...[emoji16][emoji106]
Kes devreyi çay molası verelim.
Yer İmleri