Sayfa 737/1001 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Emekli fonları yukarıdan almış gibi sanki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Bilmedigin konularda çok yazma derim. O döviz borcundan çok döviz bazlı fiyatlanan varlığı var, uçaklar. Bir havayolu şirketi bilançosu nasıl incelenir nasıl fiyatlanir bildiğini hiç sanmıyorum.
    Fitch, THY’nin kredi riskini de artırdı. Kredi derecelendirme kuruluşu, ‘B’ olan THY dolar cinsi ‘Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş Kredi Sertifikası’na ait kredi notunu ‘BB-‘ye düşürdü.

Bak.!!!
    Çöp seviyesinde.!!!
    BB-
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün de keyfim gıcır, gramı 1028 tale oldu,artık bende palazlandım
    Birde ralli olursa üffff
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
    halen 1.400 bekliyorum bu sene
    her fed öncesi vermeye başlıyorlar sonra toparlamaya başlıyor ekim altının zamanı
    bir halt olacağı yok.

ben yıllardır borsada oynarım bizim enişte toplasan 1 yıllık borsacı sasadan bildiğin malı götürdü 15 den beri taşıyor. 100 olacak demişti 100 den verecem demişti. dediği olacak gibi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben yıllardır borsada oynarım bizim enişte toplasan 1 yıllık borsacı sasadan bildiğin malı götürdü 15 den beri taşıyor. 100 olacak demişti 100 den verecem demişti. dediği olacak gibi
    abi ustayla eniştenin işine karışılmaz. 100 demişse 100'dür. 200 derse o da doğrudur.

ben 10 lira bile vermezdim.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,234
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, 400 mlyn tl ile en iyi satıcı olan BofA artı kapattı,
    Bu robot açığa alanların satmasını bekleyip kendisi öyle kapanıyor. Alanların daha sabırsız veya korkak olmasından faydalanıyor.

Esasında bir nevi mühendislikte dalga sınırlandırıcı gibi. Gerçek alıcı gelir ise ne yapar onuda girmişlerdir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Başganım ky zararda çok rahat bekler hatta eline para geçince paçal bile yapar lotunu artırır. Zor olan ise kar da beklemek,
    Senin enişte maşallah iyi tutmuş, tahtacı silkeler döker öyle götürür genelde
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başganım ky zararda çok rahat bekler hatta eline para geçince paçal bile yapar lotunu artırır. Zor olan ise kar da beklemek,
    Senin enişte maşallah iyi tutmuş, tahtacı silkeler döker öyle götürür genelde
    al bekle sat bekle bozkurt abim.
    bazen sadece sabırla beklemek bile yeterlidir kazanmak için !

git köye al 3-5 dönüm yer ve tv izlediğin ünlülerin seninle komşu olmaları için yarışmalarını izle.
    Hatta izin alıp filme al reality show yap ne bilim işde.(ben kameradan anlamam filmdende anlamam.ortaokula kadar ankesörlü telefon kullanmayı bile bilmiyordum ben )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 737/1001 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •