Sayfa 737/1004 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Benzin vereyimmi bi bidon ..az değilsin sende
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    reha gaya benzin bidonunu arayıp duruyor
    bozkurtun yürüttüğündne haberi yok
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Yarın kontrollü borsada ters köşe yapmak için ortam hazırlandı/mı?
    Kontrollü borsa her yöne gider..!
    Seçimlere 12 gün var, iyi bir borsa ile girmek isteyeceklerdir.(bence-yanılabilirim de)

YTD
    Pozisyon gereği güzel kazandık,kendime ödül vermek istiyorum.
    1 Nisan 15 Nisan arasında SU bayramını Koh Samui de geçirmeyi planladım..
    Kapkın kaa....

https://www.youtube.com/watch?v=i_WQix4S40Q

3. Bana emlagi bulun yakacam onu. Onun bilgisayarcı ya girdim dün yeni uyandım o da bana girmiş. Borsa artı da emlagın kağıt eskide. Vay anam intihar edecem şimdi. Zarara bak 20 belediye ekmeği zarar. Odino dan gelen kar da gitmiş dünkü kâr da gitmiş.

4. Konu komşu tüm mahalleli olarak bi elimizde levye bekliyik başganım, herifin tam kafasına furduk mu sersemleşir anı ve tam zamanını kolluyoruz
    dayak yiyebilürmüyüz tabiki o riskte mevcut sonuçta herif 100 kaplan gücünde
    Geliyo az kaldı sıkın dişinizi
    Hamdım Piştim Yandım

1006300 ve dahi 1007100'den satış gelecek mi ?

gelir ise, nasıl bir satış olacak merak konusu

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konu komşu tüm mahalleli olarak bi elimizde levye bekliyik başganım, herifin tam kafasına furduk mu sersemleşir anı ve tam zamanını kolluyoruz
    dayak yiyebilürmüyüz tabiki o riskte mevcut sonuçta herif 100 kaplan gücünde
    Geliyo az kaldı sıkın dişinizi
    Bugün tombul parmak günü olsun mu borsamız da.....çoktan olmuyor..........?sert hareketler birazdan.......merkez bunlara sopayı göstrecek......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. Dün ki kârı saymazsak odine den gelen kârı saymazsak yarım ekmek zarar ile kurtardık paçayı. Emlagın hesabına yazdım. Başkanın kağıdı alsaydım. Başkana bir kebap yazardım. Bir daha emlag ile aynı tahtada olmam. Ben böyle ateşli kağıtlardan hoşlanmıyorum alışkın değilim. Borsa ile antrenmanım seçimden sonra uzak dur diyor bana. Topu topu 5000 gayme ateşledim 50000 bin olsa beni hap gibi atacak mış.

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Geçen ay faiz artışı bitti diye yükseliyorduk bu ay faiz artışı beklentisiyle yükseliyoruz. Borsa gibi borsa bee
    geçen ay faiz artırımı bitti diye yükselmedik dağıtılması gereken mal vardı kredili oynayanların malı bu yüzden ve son zaman diliminde fıch hikayesini 1 hfat önceden bilen kulağı delik badem spor oyuncuları ile yükseldik.Teknik olarak kendilerine kanal bandı oluşturdular .Son 3-4 günkü hareket faiz artırımı için bir fiyatlama var ha bunun gücü ne kadar yeter izleyip görücez.
    Asıl takip edilmesi hani faiz yükselince dolar aşağı , enflasyon aşağı muhabbetinin yukardakine nasıl işleneceğikalemini kiraya verenler talimat aldığı an bunları yazmaya başlayacak seçimden sonra bu dedikodu olurmu diye çekiliniyor.Burada iş RTE kalmış çatlak seslerin sesini keserse program yeniden rayına girer diye düşünüyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 737/1004 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •