Sent from my iPhone
Sent from my iPhone
işte ne kadar doğru bir tespit bunlar büyük balıklar.... onların yaşadığı bir okyanus ta dipte güneş ışığını bile göremeden ömrünü geçiren küçük balıklar olduğumuzu yani kendimizi bilirsek ..parayı alırız ve çıkarız arkadaşlar..sonra onlar ne yaparsa yapsın çünkü gücümün yetmeyeceği bir oyun da sahte kabadayılık yapmak mutlaka canımızı yakıyor. .İŞTE bu yüzden ben 7,05 7,32 arası oyundan çıkarım ...sizde koza da maliyet görünce çıkınız...diyelim ki 7,32 den yada 7,65 ten çıktık ve ertesi gün 7,85 kırdı ve 8,12 8,32 yaptıııı........ eee !!! bunun düzeltmesi desteği yok mu 8,32 in en azından saatlik düzeltmesi 7,82 de geçer diye düşünür ve orayı devamlı kontrol altına alırım...eğer orası destek olur ve indikatörler 7,82 de onay verir ve haftalık kapanış burası olursa yeniden oyuna dahil olurum....aksi halde gerisini anlatma ma gerek yok kurgu aklımızda var zaten önemli olan uygulamak...
benim bilgisayarımın masa üstünde ki yol haritama BAKINIZ....bu ben de kayıtlı ve bir santim dışına çıkmam...
DENİZ HOCAM İPEKE GRAFİGİNDE 120 DK. RSİ DUK OLMUS GİBİ MİDİR BAKABİLİR MİSİNİZ? BİR DE 120 LİK GRAFA GENEL BAKABİLİR MİSİNİZ?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar herkese
Katkıda bulunan herkese ; özellikle Deniz beye ve diğer değerli üstatlara katkılarından, yorumlarından ve alçak gönüllülüklerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah tuttuğunuz hisse tavan olur. Sizleri sessizce uzun zamandır takip ediyorum. Bir şey sormak istiyorum; bilmek zor ama sizce burayı takip eden ky lerde tahminen kaç lot kozaa vardir? (1 milyon ???)
Yer İmleri