Sayfa 726/1527 İlkİlk ... 2266266767167247257267277287367768261226 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Kozaa, Haziran /Ağustos düşüş formasyonunda olduğu gibi CİTİ >>>>bu seferde başlangıçtaki lot sayısının yaklaşık yarısını bugün itibarıyla vermiş oldu....
    Paralel düşüncem var, umarım yanilmayiz, kol gibi girdi bekliyorum.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

2. 100 bin lotlar sanki 10 bin lotlarmış gibi işlemler oluyor tek kalemde 100 binlerce lot alıyorlar satıyorlar
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    İnşallah ben haklı çıkarım üstad. Ocak mahkemesinde de beklenti sebebiyle son haftalarda nasıl primlenmişti? O şekilde olabilir diye düşündüğüm için aselsan satınca alacam ay sonunda kozaa. He olmazsa beklentim, ucuz maliyetli kozaa kalır elimde.

Beklentimi hala koruyor olsam da korkmaya başladım açıkcası. Son takasları inceleyince adeta kusmuş yabancı. Öyle böyle değil. Günlük 7m nasıl satar citi yahu.

Bu arada hocam aralıkta citi almaya başladığında mahkeme beklentisi fiyatladığjnda herkesce biliniyordu çok kolay para kazanma yolu bıraktı bize. Hatta bazen 50-60 kademe geri çekildi döndü. Biraz cesur olsak şahsen kendimi bir kaç dinleseydim yüzde 50 lerde kazanç sağlardım kozaadan.

Sent from my iPhone
    Kaptan mahkeme konusunda yanildigin bir durum var.. mart ve ocak arasinda şöyle bir keskin durum var.. ocaktan onceki mahkeme açıklamasına gore ocak cok buyuk ihtimalle son karar mahkemesi diye herkes beklenti içine girmisti.. ama ocaktaki mahkeme sonucu isleri arapsacina döndürdü.. onun sonucuna göre degil Mart 3-4 durusma daha gider algisi oluştu maaleaef..

4. Arkadaşlar kusura bakmayın bu mahkeme olayı nedir kısaca?

Kazanırsa ne olur mahkemeyi

Uzarsa yada kaybederse ne olur ?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

5. şu anda endeks neden yükseliyor merak ediyorum. Hani fed in güvercin duruşu ise neden o zaman altın neden düşüyor. Türkiye özelinde olumlu bir haber mi var acaba...

6. bana göre 5 e değip tepki almaz ise korkulması gerekir daha önce bu şekilde olmuş

7. hacim yüksek değil mi? ve bu hacime göre daha fazla düşmesi gerekmiyor mu bu kağıdın? bu kadar az kademe bu kadar hacim oluşması normal mi sonuçta lot sayısı belli.

2018 Haziran Ağustos düşüşünde Citi 37,2 milyon lot, Deutsche 9,8 milyon lot vererek toplam 47 milyon lotla fiyatın 3,87 TL düşmesini sağlamışlar....

2019 Ocak Şubat düşüşünde Citi şu ana kadar yaklaşık 28 milyon lot, Deutsche 9 milyon lot vererek yaklaşık toplam 37 milyon lotla fiyatın 2,04 TL düşmesini sağlamışlar .(Yaklaşık olarak)...

Sayfa 726/1527 İlkİlk ... 2266266767167247257267277287367768261226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •