Sayfa 74/469 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 585 - 592 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    Sn dogan whatsapp im yok demistim . Benim yapacagim ne var...burdan sizi izliyorum

SAYIN YATIRIMCI HERKES TEKNLOJİ KULLANACAK DİYE BİRŞEY YOK SAYGI DUYUYORUM , SİZİN YAPMANIZ GEREKEN ŞU MKK ÇIKTINIZI KİMLİK FOTOKOPİNİZİ BANA MAİL ATMANIZ YETERLİ .

muratdogan7887@gmail.com
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    Sn dogan whatsapp im yok demistim . Benim yapacagim ne var...burdan sizi izliyorum

SAYIN YATIRIMCI HERKES TEKNLOJİ KULLANACAK DİYE BİRŞEY YOK SAYGI DUYUYORUM , SİZİN YAPMANIZ GEREKEN ŞU MKK ÇIKTINIZI KİMLİK FOTOKOPİNİZİ BANA MAİL ATMANIZ YETERLİ . beni vasi tayin etmiş olursunuz bende siz telefonla bilgilendiririm hissenet çok önemli bir kurum ancak burada paylaşmak bilgilendirmek planımızın dışarıya vermek gibi olur...

muratdogan7887@gmail.com

ad:
    soyad:
    tel :
    mkk çıktısı:
    kimlik fotokopisi

iyi günler yatırımcı kardeşim

bizim kapımız herkese açık yeterki samimi olalım , şüphelere yer mahal vermeyelim hamd olsun 25 tane pırlanta gibi whatsap üyem var allahın izniyle bugün görüşmelerimizi yapıp adalet diyeceğiz ...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3. sesizliğe gömülüyor gibi giden gelmiyor acep nedendir muş a
    devlet kurumları ile küçük yatırımcı düşmanı olursa
    bir daha borsaya uğrayanın ben ................
    spk bist hepsi hikaye
    amaç umutları söndürmek
    insanların hayallerini yıkmak

4. sn. meteak buradayım. beklemeye devam ..

yatırım tavsiyesi değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    ötv yolsuzluğu davasını bilmem, 600 milyonluk leasıng dolandırıcılığı davasınıda bilmem ( sonucunu yani)

bildiğim tek şey, şurda dava açan küçük yatırımcıların herbirinin davasından ( haziran 2016 öncesi hisse sahibi olanlardan yani) , müjdat kardeşim kesinlikle ceza alır.
    dedik, dediğimizde tarih 2 mayısmış... hiç kimse gidip şikayetçi olmadı tabiiki.

spk , 11-11-16 tarihinde, gen yatırım ve müjdat kardeşimin, yaptıkları ile ilgili denetlemenin sonucunu duyurmuş.

gen yatırım holding ortakları, isterlerse dava açsınlar demiş. çarşaf çarşaf rapor zaten elinizde, ilgili maddeler bile yazıyo.

tek yapmanız gereken, savcılığa gidip, şikayetçiyim demekti. hangi biriniz gitti diye sorsam, hiç kimse gitmedi......

ne demiştik size daha önceki mesajlarda, usule uymazsanız, bir çok hakkınızı kaybedersiniz.

alın size usul.....

6. spk raporunda, müjdat tck 155.madde, güveni kötüye kullanma suçunu işlemiş, diyor, ayrıntılı dökümü mevcut....

spk ayrıca , kendi kanun çıkararak, bu suçun cezasının alt sınırını 3 yıl olarak belirlemiş. yani 3 ila 7 yıl arası hapis.

155. madde ne diyo peki. aynen şunu diyo.

(3) Kamuya veya özel kişilere ait suların mecrasını değiştiren kimse hakkında birinci fıkrada yazılı cezalar uygulanır.
    Güveni kötüye kullanma
    Madde 155- (1) Başkasına ait olup da, muhafaza etmek veya belirli bir şekilde kullanmak üzere zilyedliği kendisine devredilmiş
    olan mal üzerinde, kendisinin veya başkasının yararına olarak, zilyedliğin devri amacı dışında tasarrufta bulunan veya bu devir olgusunu
    inkar eden kişi, şikayet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis ve adlî para cezası ile cezalandırılır.(1)
    (2) Suçun, meslek ve sanat, ticaret veya hizmet ilişkisinin ya da hangi nedenden doğmuş olursa olsun, başkasının mallarını idare
    etmek yetkisinin gereği olarak tevdi ve teslim edilmiş eşya hakkında işlenmesi halinde, bir yıldan yedi yıla kadar hapis ve üçbin güne kadar
    adlî para cezasına hükmolunur.

7. şikayet üzerine, kelimesi var maddede. yani birinin şikayet etmesi gerekiyo. kendi kendine soruşturma yapmıyo bunu gören savcı.

kimsede sizin güzel gönlünüzün keyfini beklemez ama.

bakın tck 73. madde , soruşturulması şikayete bağlı olan suçlarla ilgili ne diyo.
    Madde 73- (1) Soruşturulması ve kovuşturulması şikayete bağlı olan suç hakkında yetkili kimse altı ay içinde
    şikayette bulunmadığı takdirde soruşturma ve kovuşturma yapılamaz.
    (2) Zamanaşımı süresini geçmemek koşuluyla bu süre, şikayet hakkı olan kişinin fiili ve failin kim olduğunu bildiği
    veya öğrendiği günden başlar

8. 11-11-16 ile 17-05-17 arası,

6 ay ve 6 gün.

7 gun önce gitseniz, hiç bi sorun şüphe yok.

Sayfa 74/469 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •