Sayfa 74/808 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Thyao spot pasta atabilirmisiniz teşekkürler.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. [IMG][/IMG]

Sort açmıştım.. Kapattım... Kimsenin günahını almadan yazayım antivirüs programım olamasına rağmen bilgisayarda kopma yaşıyorum acaba bir yerden saldırımı var bunu ögrenmek istiyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3.  Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Thyao spot pasta atabilirmisiniz teşekkürler.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    [IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. 134.650 den açılanları 133.575 kapattım diğerleri devam...

5. [IMG][/IMG]

6. Birazda 300 den kapadım..

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Birazda 300 den kapadım..
    Başarılı traderler yapıyorsunuz... Başkara arkadaşımızda insallah kar ile kapatır pozlarını

8. Az zarardan az kara geldi benim pozlar. Yalnız bu düşüş bana kısa vade gibi görünüyor artık. Benim grafikler yukarı yönlü, yukarı bir tur daha atabilir gibi görünüyor. thy tutmayı düşünüyorum ama garan'ları versem mi acaba?

thy 24 ekim 1 kasım arası gibi bir düzeltmenin ipuçlarını veriyor. Bankacılık endeksi bir daha gidip gelebilirim diyor. Karışık seanslar izleyebiliriz..

Sayfa 74/808 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •