Sayfa 74/1002 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. bist 100 kactefa 1550 test yaptı ama güçümü yetmiyor üstünde ytd

2. Eksi makas hayırlı olsun...
    Endeks gidiyor, viop gitmiyor

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bıst100 de 1550 kuvvetli direnç oldu.

voba bakarsak üzerinde kalamayız diyor..vob inanmıyor..

vobda 1646-7 kuvvetli direnç

GARAN_ dünkü sarsıntıdan sonra bence bugün oyunun oturmasını beklemek daha mantıklı olur. ayrıca yükselişin dahada devam edeceğini işaret eden 10.18 direnci zorlamasına rağmen geçememeside dikkate alınmalıdır...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Bu arada avrupa borsaları eksiler artıyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Zorlanıyor buralarda derdim ama XBANK 1654'den başlayan düşen kanal çizgisinin üzerine saatlik kapanışlar yapmaya başladı. Yurtdışı da piyasanın sert hareketler yapmayı sevdiğindeki gibi yatay +- %0.1. Yeni pozisyon almak için yön kestirmek güç ama sert hareket gelir bence bugün. Pozisyon gereği yukarı hareket (Viop 1670) istek ve beklentim şu an.

7. Sanırım Ereğli hariç, bir çok kağıtta şubat viopu baskılıyor, mart viopu kağıtlar a aynı oranda artı ama şubatlar çok geride

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8. bu günkü yükselişin sebebi muhtemel yarın cumhurbaşkanın mücdeli acıklaması beklendisini satın alıyor muhtemel hayırlısı bakalım

Sayfa 74/1002 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •